Søndagssang: Guillemots – Made-Up Lovesong #43

Nouvelle Vague


Nouvelle Vague betyder “ny bølge” på fransk – og ja, den kommer som alle andre Chanel-neglelakker nok til at skabe bølger i modeblogosfæren og lange køer ved landets Chanel-pushere.

Den lyse turkis bliver perfekt til solbrune fingre og tæer, men hvis du ikke kan vente til maj, hvor “Nouvelle Vague” officielt er i forretningerne, så har min yndlings neglelak-blogger fundet nogle gode – og billigere alternativer – så du kan tyvstarte på turkistrenden allerede nu!

Alternativet, du kan få fingre i her i Danmark, er “For Audrey” fra China Glaze, som næsten er et eksakt match til “Nouvelle Vague” – se selv her – og den kan fås på eBay til cirka 60 kroner inkl. porto.

Kommer du til at surfe med på “Nouvelle Vague”, eller hopper du hellere på “For Audrey” – jeg overvejer kraftigt det sidstnævnte!

(billeder fra ebay.co.uk og alllacqueredup.com)

6 kommentarer

 • Ih, den er fin! Syntes lige, ved første øjekast, at den lignede Essies Mint Apple Candy, men så gik jeg ud i køleskabet og tjekkede farven på den, og jeg kan da godt se, at det her er noget ganske andet. Så den tror jeg, at jeg hopper på.

  I øvrigt skal jeg da lige nævne, at hvis man googler rundt efter “Nouvelle Vague” og støder på bandet af samme navn, så kan man godt bruge lidt tid på at tjekke dem ud. DEJLIG musik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Uh! Jeg vidste bare, at lyseblå neglelak ville blive et hit! Jeg har selv forgæves prøvet at blande en, af resterne af en hvid Gosh og en mørkeblå Depend. Men nu kan jeg endelig få den rigtige farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @iBaby: Nej, den minder slet ikke om Mint Candy Apple. Og tak for tippet om bandet!
  @Johanne: God idé med selv prøve og blande! Men ja, det er nok nemmere at købe sig fra det!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilja

  kommer man til at ku købe Chanels i dk? for så skal jeg helt klart have den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hej Lilja,
  Ja, jeg mener bestemt, at Chanels version kommer til DK…
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og er ifølge beskrivelsen en babypastel-blå – og den minder umiddelbart ret meget om forår/sommerhittet “Nouvelle Vague”. (billede fra vogue.fr) Tags:chanel, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Guillemots – Made-Up Lovesong #43