Paris patience

Puddercardi-piger


Spottet for nyligt: Tre piger i pudder i cardigan-form – den perfekte forårsbeklædning, hvis I spørger mig!

Til venstre har Rachel Bilson matchet cardigan og taske, og læg mærke til cardiganens gule kant – cool twist! Alexa Chung er perfekt piget i cardigan fra Comme des Garcons over en hvid blondekjole, mens Clémence Poésy er dejligt casual i en lang cardi.

Jeg er selv blevet inspireret til at hoppe i en pudderfarvet cardi i dag, og måske bliver det til et outfit-billede senere, men nu skal jeg ud af døren, ellers kommer jeg for sent til en aftale på Frederiksberg Hospital. Bare rolig! Der er ikke noget galt med mig eller nogen jeg kender – det er rent forebyggende. Men det kan I høre mere om i morgen, for jeg har nemlig sagt ja til at støtte et helt specielt formål 🙂

(billeder fra thefashionspot.com)

4 kommentarer

 • Anna I

  Pudderfarvet? haha .. den farve dér hedder da beige? meget fejl-castet navn, men altså. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  For mig er pudder/nude/beige den samme betegnelse for det, der basically er den samme farve: Hudfarvet! Jeg synes bare, at beige er det grimmeste ord – det minder mig om gamle koner (don’t ask why!) og hudfarvet er ligeså grimt.

  Så ja, jeg er en ordsnob og bruger pudder og nude i stedet for beige og hudfarvet, det lyder meget mere tiltalende, synes jeg…Men sådan er jeg jo mærkelig (;

  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] top fra Stine Goya for Weekday, sorte jeans fra H&M og støvler fra S///Bar. Inspireret af et indlæg tidligere på dagen om pudderfarvede cardigans, hoppede jeg selv i én af slagsen – jeg synes, det er så rart at iføre i lidt lysere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] top fra Stine Goya for Weekday, sorte jeans fra H&M og støvler fra S///Bar. Inspireret af et indlæg tidligere på dagen om pudderfarvede cardigans, hoppede jeg selv i én af slagsen – jeg synes, det er så rart at iføre sig lidt lysere […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris patience