Dagens outfit: Mere grå sweat til mig!

Blue India fra MAC


Lige siden jeg så et preview af neglelakken “Blue India” på nettet tilbage i januar, har jeg ventet på, at Liberty of London-kollektionen fra MAC, som neglelakken er en del af, blev lanceret i Danmark.

Nuancen (en mørk, cremet petroliumsblå) er ulig nogen farve, jeg har i min samling – og jeg kan heller ikke stå for den fine emballage!

Kollektionen landede i Magasin for et par dage siden, og i går var jeg inde og hapse en “Blue India” til 125 kroner. Generelt er hele Liberty og London-kollektionen rigtig fin med flotte farver og ligeså flot emballage! Jeg formåede dog at begrænse mig til denne neglelak, hvilket jeg er ret stolt af 😀

5 kommentarer

 • Cool. Den har jeg ventet længe på, siden jeg så dit indlæg. Håber jeg selv finder den snarest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den skøn, petroliumsblå er jo en fantastisk farve! Må ned og kigge forbi og se de andre også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  @beam: Jeg ville nu ikke vente for lang tid. Limited edition-ting fra MAC har det jo med at ryge ret hurtigt!
  @sofie: Afsted! Den er SÅ fin på neglene!
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Endnu en variation af min daglige uniform af cardi-top-jeans-kombination. I dag havde jeg min nye neglelak fra MAC på, og jeg er helt tosset med den! Den er mørkere i virkeligheden end den farve på billedet […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ^så fik jeg også købt den (og den grå øjenskygge også)! Tak igen for tippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mere grå sweat til mig!