Dagens outfit: Sløjfet

Fall fingers


1. “Proper Copper” fra Models Own hos ASOS, 2. “The ‘It’ Colour” fra O.P.I. hos ASOS, 3. “Little Brown Dress” fra Essie hos ASOS, 4. “Flit A Bit” fra O.P.I. hos ASOS, 5. “Bumster” fra Butter London hos Harvey Nichols, 6. “Bright Tights” fra Essie hos ASOS og 7. “Tangerine Queen” fra Models Own hos ASOS.

Sennepsgul, brændt orange og brun er de mest hotte farver i det kolde efterår. Men hvis du ikke helt er klar til at springe ud i efterårspaletten klædt fra top til tå, så kan du måske nøjes med at dyppe fingrene en smule i dem 😉

(billeder fra de respektive webshops og commons.wikimedia.org)

10 kommentarer

 • Lækre efterårsfarver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  De orange nuancer er godt nok flotte, vil helt sikkert ud og kigge efter en orange neglelak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Guapizimo: De er nemlig NICE 😀
  @Helle: Super! Du må endelig vende tilbage med, hvilken farve det ender med at blive 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har lige købt Alligator Purse fra Essie – en brændt orange. Meget meget smuk og efterårsagtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså nogle rigtigt nice farver. Dem skal jeg, lige som de andre der skrevet, nok prøve at kigge efter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ano: Den lyder fin!
  @Linn: Nemlig, ja 😀
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på en enkelt hånd… Jeg syntes bare at foretrække andre farver frem for den. Men efter mit indlæg om brune, gule og orange-neglelakker, så har jeg givet Chanels “Imperial” endnu en chance. Den er nemlig en dyb, lækker […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på en enkelt hånd… Jeg syntes bare at foretrække andre farver frem for den. Men efter mit indlæg om brune, gule og orange-neglelakker, så har jeg givet Chanels “Imperial” endnu en chance. Den er nemlig en dyb, lækker […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tlf. 20238915) og 8. O.P.I. “Cuckoo For This Color” hos asos. Hvis man ikke er til sæsonens gyldne, brændte og brunlige neglelak-nuancer, så er der heldigvis også en negletrend, der er lidt mere frisk i farven – nemlig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mørk chokoladebrun og 6. Wool You Marry Me? – dyb mørkerød med brunlige undertoner. Ligesom jeg just har blogget om neglelak i brune og gule nuancer, falder jeg hos Temptalia over denne flotte kollektion, der hedder “Style in Argyle”, […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Sløjfet