Thaisuppe med rød karry, kylling og nudler

Hip, hip hest

Photobucket
1. Kjole fra Sugarhill Botique hos ASOS, 2. Kjole fra Whiite hos gottohaveit.dk, 3. Sweaterkjole fra Yumi hos ASOS, 4. Cardigan fra Monsoon, 5. Cardigan fra H&M, 6. Cardigan fra River Island, 7. Tank top fra Stella McCartney hos net-a-porter, 8. Gråt tørklæde fra Amust hos smartgirl.dk (fås også i sort med hvide heste) og 9. Ring fra Topshop.

Er heste de nye svaler?

Jeg har allerede en buksedragt med hesteprint fra Primark, men et tørklæde eller en cardigan ville bestemt ikke skade…

(billeder fra de respektive webshops og Velvet Snow)

8 kommentarer

 • Det er hvert fald skægt at se hvordan dyr er i modebilledet – ugler har/er jo også meget på mode , både i form af halskæder og øreringer. Eller også er det bare mig der støder ind i dem overalt hehe..

  jeg ved ikke om jeg ville “hoppe med på hesten” (sikke god humor jeg har….) for jeg er lidt for bange, for at jeg kommer til at ligne en 12-årig heste pige (ikke ondt ment om 12-årige specifikt), men jeg kan godt li’ ideen om tøj med heste/svaler osv. på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spår lidt, at heste bliver de nye svaler, ja 😉
  Er selv blevet lidt lun på tanken om et heste-tørklæde a la det fra Smartgirl! Det er så fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne have mine heste sådan lidt for mig selv, så det håber jeg ikke 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @Michelle: Hvis du styler det rigtigt, så tror jeg ikke, du ligner en 12-årig.
  @Persilje: Tørklædet er også fint!
  @Ditte: Sådan er det at være trendsetter, Ditte 😉 Så kan man ikke have noget for sig selv 😀
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Uh. Jeg kan rigtigt godt lide nr. 5, cardiganen fra H&M.
  Jeg kan ikke finde den på hjemmesiden (ej heller under press/image gallery osv) – hvor har du fundet den?
  Og ved du evt hvornår den kommer i butikkerne?

  – Sarah 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den kan ikke fås i webshoppen – men den er i butikkerne nu. Jeg så den i sidste uge i Galleri K. Billedet har jeg fundet her: http://velvet-snow.blogspot.com/2010/08/horse-cardigan-yeah-i-have-thing-for.html
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Lækkert!
  Mange tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var så lidt! Jeg håber, du finder den 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thaisuppe med rød karry, kylling og nudler