Jeg craver kraver

Heart-shaped box

Ja, den afbilledede æske er langtfra hjerteformet… Men jeg tænkte lige, at overskriften kunne være en cadeau til en skøn sang. Gamle Nirvana-fans ved nok, hvilken jeg taler om 😉 Og når I hører historien bag æsken på billedet, så bliver den måske lidt hjerteformet…

Hr. kæreste og jeg havde egentlig aftalt ikke at give hinanden julegaver i år, da vil hellere vil bruge pengene på vores nye, fælles hjem. Men altså, derfor kan man jo godt give en lille ting, ik’? Sidste semester tog hr. kæreste orlov fra arkitektstudiet og tog grundforløbet til snedkeruddannelsen for at få lidt mere praktisk erfaring med møbeldesign. Derfor kom han hjem med en fin serveringsbakke, vinholder, spisebord og sofabord med indbygget magasinholder. Og denne fine æske pakkede jeg ud lillejuleaften, da vi udvekslede gaver.

Æsken er lavet, så der kan ligge postkort i. Vi er nemlig rigtig gode til at sende postkort til hinanden. Han ved godt, at jeg er sentimental og romantisk og hiver postkortene frem i tid og utide for at læse dem: Der er det kort fra Berlin, hvor han har tegnet en tysker i lederhosen med favnen fuld af fadøl og pølser… Et kort fra Israel, hvor han skrev “Jeg elsker og savner dig” på hebraisk, og hvor det hebraiske alfabet stod på forsiden, så jeg selv skulle afkode det…

Nu bor alle de fine postkort i den dertil indrettede æske, og mit romantikersind forestiller sig allerede, at vores børnebørn finder den gamle, støvede æske på loftet indeholdende alle vores kærlighedspostkort… What can I say, I’m a sucker for love 😉

27 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg craver kraver