Rika x Uslu Airlines

Har I set min nye linkliste?

Én af de ting, jeg har prioriteret højt at få med i det nye design, er at få en flot og fyldestgørende linkliste – og nu er den her endelig! I finder den oppe i fanebladet “Blogroll” eller lige HER. Den er herresmart, hvis jeg selv skal sige det… Den er opdelt i kategorier som danske modeblogs, udenlandske modeblogs, skønhedsblogs og street style-blogs. Desuden sorterer den linksene, så den senest opdaterede blog står øverst – den skal dog lige have lidt tid til at loade, fordi min liste er så lang 😉 Så hvis I vil se, hvad der er nyt i modeblogland, så er det et ret så nyttigt værktøj.

For at fejre min nye linkliste, så kan I smide en kommentar med jeres blognavn + link, så smider jeg jer på. Fra dag 1 har jeg ikke haft nogle kriterier for, hvor lang tid I har blogget, eller om I skal linke igen (selvom det ville være rart, hvis I gjorde ;)). Jeg synes bare, at vi skal dele lidt link love 🙂 Det er et kæmpe arbejde for mig at opdatere linklisten, men jeg ved, det er arbejdet værd, for den sender en del trafik videre til jer derude 😉

(billede fra kevinmartineau.ca)

116 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rika x Uslu Airlines