Dagens outfit: Variation over samme tema

Color clutch

PhotobucketNeongrøn pung fra Comme des Garcons hos farfetch.com, gul clutch fra ASOS, babypink clutch fra The Cambridge Satchel Company hos Urban Outfitters, græsgrøn clutch fra Proenza Schouler, rød clutch fra Zara, blå clutch fra Mulberry, orange clutch fra Marc by Marc Jacobs hos mytheresa.com, neongul clutch fra Jimmy Choo hos net-a-porter og pink clutch fra Accessorize.

Jeg er på jagt efter en clutch i en laber farve – det er en nem og fin måde at få sæsonens farver ind i ens look! Jeg har allerede en turkis clutch, så spørgsmålet er, hvilken farve jeg skal tilføje til clutch-samlingen… Umiddelbart tænker jeg orange, gul eller grøn.

Hvilken farve ville I vælge?

(billeder fra fashionsquad.com, mrnewton.net og de respektive webshops)

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Variation over samme tema