Matchende læber og negle

Melanie Thierry i Miu Miu

PhotobucketOprindeligt spottede jeg dette flotte outfit hos WhoWhatWear, og jeg synes, det er så flot og inspirerende, at jeg bliver nødt til at vise det her på bloggen også 🙂 Cardiganen minder en smule om en cardigan, jeg har fra Zara – og hvis man er lidt farveforskrækket, så synes jeg, at dette outfit fint illustrerer, hvordan man får lidt farver ind i ens look via nogle velplacerede farvedetaljer på cardigan og læber…

Melanie Thierry er forresten en fransk skuespillerinde, der tidligere har været model. Her er hun spottet til Miu Miu’s aw11-show.

(billeder fra melanie-thierry.com

2 kommentarer

 • Helena Møller

  Nøj, et lækkert sæt tøj…. Nej, og hvor er hendes hudfarve fin til det. Umiddelbart ville jeg tro en ‘bleg’ hud stod dårligt til beige og pink (og da slet ikke røde læber), men det fungerer bare max for hende alligevel. smukt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Jeps! Synes helt klart, at en blegere teint gør sig godt til beige og pink 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchende læber og negle