Dagens outfit: Minty med krave

Vind lækre plejeprodukter fra Änglamark

PhotobucketJeg kan huske, da jeg for første gang skulle købe ind for hr. kæreste – dengang vi endnu ikke boede sammen… Jeg gik ned i den lokale SuperBrugsen og fyldte kurven med de varer, han manglede: Olivenolie, toiletpapir, hvedemel og shampoo. Jeg syntes, at jeg var så sød en kæreste at købe ind for ham, men da jeg kom op, fik jeg at vide, at jeg havde købt alt det forkerte!

“Du skal købe det, der er mærket med Änglamark,” sagde hr. kæreste og kyssede mig kærligt. “Det er det, jeg altid køber”.

Det var lidt svært for mig at forstå, for jeg er sådan én, der er opdraget med, at man skal kigge i tilbudsavisen hver uge og gå efter de billigste tilbud… Hvad var det lige, der var så specielt ved det dér Änglamark?

Jo, det skulle hr. kæreste da nok forklare for mig… For det første var han allergisk over for parfume, og der var ikke parfume i Änglamarks produkter. Desuden ville han gerne undgå parabener, for det ville være så ulykkeligt for ham at stå i en situation, hvor han ikke kunne få børn – eller hans fremtidige børn ikke kunne få børn. Oveni det så skåner man miljøet – og mange af produkterne er endda også økologiske…

Se, det var ikke rigtig noget jeg kunne opponere mod – hvem vil ikke gerne gøre noget godt for sig selv og miljøet? Så her på matriklen står der Änglamark på rigtig mange af vores husholdningsting: Lige fra havregrynene over toiletpapiret til shampooen og universalrengøringsmidlet – og senest har jeg købt en salt scrub, som jeg glæder mig til at prøve.

Derfor var jeg heller ikke sen til at sige ja til at afholde en konkurrence med Änglamark-præmier her på bloggen! Så derfor har tre heldige læsere mulighed for at vinde et plejesæt fra Änglamark bestående af læbepomade, øjen make-up fjerner og dagcreme.

For at deltage i konkurrencen skal du smide en kommentar og fortælle, hvorfor netop du fortjener at forkæle dig selv med lidt goodies fra Änglamark. Meget gerne inden torsdag kl. 19, hvor jeg trækker tre heldige vindere 🙂

Du kan læse mere om Änglamark HER.

Bonusinfo: Udover Brugsen kan Änglamark også købes i Kvickly. Sidstnævnte har netop lanceret et gratis skønhedsmagasin, der hedder Smuk. Tjek det ud, hvis du også er til gratis skønhedsmagasiner fra fx Matas og Magasin 😉

91 kommentarer

 • Mette AH

  Åh, kære Änglamark.
  Du er den eneste jeg vender tilbage til gang efter gang. At købe andre end dig ville nærmest være utroskab, da du er den eneste som kan give min hud den lykkefølelse det er at være gennemfugtet – og plejet, uden at hverken min hud eller miljøet bliver skadet.

  Yours Truly,
  Mette AH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fortjener produkterne, fordi jeg er dårlig til at finde god læbepomade og makeup-fjerner. Min læber bliver altid tørret ud af dem, jeg vælger og jeg har ingen idé om, hvad der karakteriserer en god makeup-fjerner.

  Mvh Vicki

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at vinde dette sæt! Selv går jeg meget op i både miljø og at mine cremer og shampoo osv er altid uden parabener og parfume. Det sidstnævnte er også lidt pga min kæreste, som begynder at nyse hvis jeg har noget på med parfume i! Lige nu er jeg faktisk ved at være løbet tør for både creme og makeupfjerner (og nogle flere produkter), så kunne da være skønt med dette sæt! Er ved at vænne mig til at være på SU, og nogengange kommer man lige til at købe noget lækkert tøj og så er der ikke så mange penge tilbage til resten af måneden (sådan er det denne måned igen), så kunne være skønt at spare disse penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Hej Maria
   Jeg skal vinde fordi jeg:

   Ä-rbejder hårdt med en masse store opgaver i 3.g
   N-år mine læber er vintertører og mangler en læbepomade
   G-læder mig til sommer
   L-iker jorden og ikke syntes den skal ødelægges
   A-ldrig har prøvet Änglamark, da der hverken er en Kvickly eller SuperBrugsen i nærheden af mig
   M-in make-up fjerner er blevet tom
   A-ldrig har vundet en konkurrence før
   R-ør ikke parabener, farvestoffer, parfume eller andet, når det gælder mine plejeprodukter
   K-ørte hjem på cykel i regnvejr

   Økohilsner
   Laura

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   Undskyld, kom vist til at trykke det forkerte sted 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg har altid haft meget følsom hud. Især når det gælder dagcreme og makeup fjerner. Jeg bliver altid rød og spættet i ansigtet hvis der bare er den mindste smule parabener eller parfumer i. Lige nu er jeg desværre løbet tør for dagcreme og er også ved at løbe tør for makeup fjerner. Det ville væres super skønt at vinde det her, for mit budget er lidt stramt i den her måned. Desuden går jeg meget ind for at vi skal passe på vores jord. Så det er jo bare en kæmpe dejlig bonus.

  – Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja

  det er en rigtig god ide, bare at holde sig til et mærke, nemlig ænglamark, jeg har i mange år bevæget mig i en jungle med diverse produkter, men aldrig været tilfreds. så dukkede angamark op , nu kan jeg bare gå hen til hylden og få det jeg har brugt mange år på at finde.
  så nu har jeg ro i sjælen, min pengepung er blevet tungere, da anglamark ikke er så dyre, som visse andre opreklamerede produkter, you no.
  en glad pige på 65:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  …står midt i stuen og laver små englehop med brækket ankel og skinneben (brækket 4 steder ret kompliceret og har nu et ben fuld af isenkram og en laaaang genoptræningsperiode foran mig på omkring 4 mdr!) og mit gangstativ og råber “TA’ MIG – TA’ MIG” 🙂

  Har desv rigtig mange smerter og desv betændelse i et af mine 8 ar, så bliver proppet med div. kemiske midler mod dit og dat…
  trænger derfor maximalt til at alt andet omkring mig er så rene produkter som muligt så jeg ikke belaster mine organer unødigt…

  Jeg fisker ikke efter ynk 😉 men kunne virkelig godt bruge de dejlige rene produkter 🙂

  God dag til alle/ Trine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Lækker konkurrence!
  Jeg vil såå gerne vinde – sidder midt i Bachelor og syns, jeg fortjener lidt ekstra forkælelse:)
  -Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kort sagt: det ville være en perfekt fødelsdagsgave til min fødselsdag lige om lidt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halløjsen!
  Dejligt med sådan en mening fra et hankøn også :o) Jeg kunne vældig godt tænke mig at prøve produkterne, da jeg selv kender har sart og allergisk hud. Så i stedet for altid at købe de dyre klinikprodukter, kunne det være et dagligvareprodukt kunne opfylde behovet…

  Smil fra Randi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amali B

  For det første, så har jeg netop fundet ud af at mine ikke er specielt glad for Matas’ blå øjnmakeupfjerner 🙁 Ydermere skal jeg desværre om 2 uger starte i aktivering, så det ville da være dejligt at kunne forkæle sig selv lidt (og så endda med god samvigtighed). Jeg krydser fingre for at jeg er blandt de heldige vindere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Steffansen

  Hej 🙂
  Lækker konkurrence! Jeg vil rigtig gerne vinde – og synes også jeg fortjener at forkæle mig selv. Jeg skal nemlig til eksamen i morgen og bagefter sådan en omgang, er jeg sikker på at det ville være herligt at forkæle sig selv med Änglamark 🙂
  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Maria

  kære mode med mere.
  jeg sys jeg fortjener at blive forkælet lidt i denne tid da jeg står med benene i to lejre.
  i øjeblikket skriver jeg SRO om kultur forskelle, og det giver resultatet i igen pleje til huden, da jeg tilbringer alt min tid foran min pc, eller nede i min bog! og den anden grund er at min kæreste er i militæret. jeg er helt alene i hverdagen og det er hårdt når han også lige har været et halvt år i frankrig. Vi var van til at være sammen hver dag, efter som vi bor sammen.
  Er altså en pige som sidder med SRO “forladt” af kæresten, og som er på SU.
  derfor sys jeg at jeg fortjener at blive forkælet 🙂
  kram og smil
  isabella maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naima

  Hvorfor fortjener jeg at vinde?
  For 7 måneder siden brækkede jeg skulderen og den nægter at hele. Så jeg har i 7 “skønne” måneder måtte rende med slynge, hvilket ikke er specielt behageligt! Plus at det gør rigtig ondt. Jeg mangler kun 5 måneder mere i slynge før jeg skal opereres!
  Så jeg syntes efterhånden jeg har lidt (meget) ondt af mig selv og trænger derfor til at blive forkælet og få en positiv overraskelse ;o)
  Ligesom Triner fisker jeg altså heller ikke efter ynk 😛
  Men hvis folk spørger mig hvorfor jeg skal vinde er det altså det der lige popper op ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Fortjener det fordi jeg er midt i mine eksamener 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Hej Maria,

  Jeg har desværre lige arvet min mors parfumeallergi rundt om øjnene. Jeg er allerede i gang med at erstatte mine produkter til ansigtet med nogle allergivenlige. Derfor ville jeg blive utrolig glad for en lille kickstart med lækre produkter (da det jo ikke er helt billigt at skulle udskifte hele sin toiletpung – desværre).

  Med ønsker om en god tirsdag til dig og dine, Anne-Sophie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhhh det ville jeg gerne afprøve. Kender navnet, men kender ikke produkterne. Måske det kunne være nye produkter, som for fremtiden skal stå på min badeværelseshylde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min hun er spasset helt ud over mine sædvanlige produkter ret spontant – og jeg er lidt på herrens mark over, hvad jeg så skal vælge. SÅ det kunne da være rart, at der blev valgt for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmm, der skulle så stå HUD og ikke hun. Pokkers.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Dinesen

  Hej.

  Jeg fortjener at vinde dette sæt af flere årsager. I går aftes kl 21.50 stjal en nar på knallert min taske fra min cykelkurv;-( Mit liv er i den taske, mit elskede kamera med billeder af alle dem jeg holder af, alt min make-up som jeg altid har med, min pung – rent ud sagt min identitet. Jeg vil ikke have det erstattet af andre nye ting – jeg vil have MIT tilbage;-)
  Derudover er jeg hyper-allergiker. Bruger selv af og til disse produkter, men netop dem der er i denne pakke har jeg aldrig prøvet.

  Så lad mig forkæle mig selv ovenpå en lore mandag;-)

  Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg synes selv, jeg har en rigtig god grund: jeg har netop fået bortopereret to modermærker, fordi jeg havde fået celleforandringer. Jeg har aldrig taget sol, da der er meget hudkræft i min familie, men efter den oplevelse og store forskrækkelse, er jeg nu også gået over til paraben-fri produkter, da nogle parabener også er mistænkt for at være kræftfremkaldende. Derfor vil jeg selvfølgelig meget gerne prøve Änglamark’s serie! De produkter jeg bruger nu, har godt nok parfume i, men jeg vil meget gerne give alternativet en chance.

  Og til de af dine læsere, der læser hele kommentarfeltet igennem, så gentager jeg lige: Jeg har aldrig taget sol. Ikke i solarie, men heller aldrig på stranden, hvor jeg under alle omstændigheder altid har haft min. en faktor 30 på. Alligevel fik jeg celleforandringer, og det kan ske for enhver – men mest af alt for dem der tager meget sol. Husk derfor solcreme, og husk at tjekke dine modermærker/skønhedspletter en gang om året (se her hvordan: http://huddoktor.dk/patient/Selvunders%C3%B8gelse/1189.html).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har fornyligt sagt op på mit arbejde pga. stress og fordi det ikke passede så godt ind med mine studier. Pengekassen er derfor meget lav og der hvor der bliver sparet er især plejeprodukter! Så jeg kunne forfærdeligt godt tænke mig lidt forkælelse indtil at økonomien er på rette vej igen med et nyt og spændende job! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Berthelsen

  Jeg synes jeg fortjener at vinde et skønt plejesæt fra Änglamark, både fordi jeg har sart hud og derfor altid leder efter gode produkter uden parfume, men også fordi jeg på torsdag og fredag skal til en 24-timers eksamen i noget så grusomt som statistik! Torsdag skal vi trække en undersøgelse, som vi har hele dagen til at forberede, og fredag skal vi op og regne statistiske opgaver ud fra undersøgelsen. Jeg ved godt jeg ikke ville modtage sættet inden torsdag, men jeg kunne bare lige forestille mig, hvordan det ville berolige mig torsdag aften, efter at have siddet hele dagen og svedt over undersøgelsen, at tage et langt bad og bagefter bruge øjenmakeup-fjerneren, cremen og læbepomaden inden jeg skulle i seng. Det ville være så lækkert at gå helt ren i seng, uden parfume, parabener og eksamensstress. Om fredagen ville det bare være så lækkert, at smøre cremen i ansigtet og pomaden på læberne, og vide at min hud og mine læber ville have det godt hele dagen, mens jeg selv sikkert sidder hiver mig i håret, og bider mig i læben af stress 😉
  Derfor håber jeg at jeg vinder, så jeg er klar til, hvis jeg nogensinde skal op til sådan en skrækkelig eksamen igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville blive så glad for produkterne, fordi jeg ikke kan tåle parfume og alt muligt andet pjat, mange producenter propper i deres cremer. Derfor er jeg nødt til at bruge sindssygt mange penge på make-up (Clinique er sgu ikke helt billigt) og cremer (Decubal koster alligevel over 100 kr for en creme, der holder en måned).
  Desuden har jeg ALDRIG fundet en make-up fjerner, jeg har kunnet tåle. Og siden denne er fri for alt det der pjat, ville den være et godt bud! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninette

  Dette er nok den mest perfekte konkurrence jeg kunne støde ind i!
  Jeg er lige netop kommet hjem efter en trist tur Matas, hvor jeg skulle købe mig en dagcreme (dog fra Origins), da jeg er løbet helt tør for alt der minder om fugt til min hud, da jeg opdager at jeg ikke har penge på mit kort efter køb af Roskilde Festival billet i går. Jeg har aldrig før været ude for ikke at kunne gennemføre et køb, da jeg normalt er rimelig økonomisk fornuftig, så jeg blev både trist og chokeret… Og lidt sur da jeg er træt af, at have kedelig, tør hud.
  Jeg er ligesom din kæreste meget bevidst om både hvad jeg indtager og smører i mit ansigt og jeg foretrækker økologi frem for alt (hvilket også er grunden til at jeg i de sidste par år har købt Origins hudpleje – det er dog lidt pebret og jeg har i de seneste måneder let efter et billigere alternativ, så det ville passe mig fuldstændigt perfekt at afprøve disse produkter) :–)

  Mvh Ninette
  Ninette Assentoft

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske at få prøvet de her. Har ikke lige nogen Kvickly eller Brugsen i nærheden af hvor jeg bor, så det er ikke et mærke jeg lige har været oplagt når jeg skulle købe de her ting. Jeg forsøger stadig at finde den perfekte dagcreme, har været igennem så mange efterhånden at jeg næsten er ved at give op, så kunne da være fedt hvis den her er hvad jeg har ledt efter. Og så må jeg jo bare hamstre dem når jeg kommer i nærheden af en af de butikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg skal vinde fordi jeg for det første har fødselsdag på torsdag, (dårlig grund, men ikke desto mindre rigtig) 😉
  Og så fordi jeg aldrig nogensinde har prøvet nogle af de produkter der er uden parfume, parabener og andre mindre lækre ting, så det er fantastisk at der måske endelig er en chance for at jeg kan komme til det! Jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve dem, for de lyder simpelthen så lækre! Uhh jeg håber jeg vinder!

  Og det er ikke til konkurrencen, men jeg vil bare lige sige at du har en fantastisk blog, som jeg selvfølgelig følger på bloglovin! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg må eje et sæt fordi jeg har parfume/parabene allergi. Det ville være dejligt med noget god forkælelse. 🙂

  Jeg har brugt derma de sidste mange år, men nu hvor jeg bor alene og er på su, så får jeg ikke købt de rigtige produkter og min hud kan mærke det. 🙁

  Håber du sender det afsted til mig.

  mvh. lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Min hud brokker sig. Den er fornærmet, spiller kostbar og gider ikke præstere længere. Jeg tror, at det er fordi den ikke får nok ängleblid kärlighed. Så kære Maria, hvis jeg vinder, så ved jeg at min hud bliver lykkelig og så kan jeg måske være heldig at den vil være venner med mig igen?
  Kærlig hilsen
  Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna F.

  Mine læber er tørre, min hud skriger på fugt og mine øjne svier. Lad mig vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej Maria
  Jeg skal vinde fordi jeg:

  Ä-rbejder hårdt med en masse store opgaver i 3.g
  N-år mine læber er vintertører og mangler en læbepomade
  G-læder mig til sommer
  L-iker jorden og ikke syntes den skal ødelægges
  A-ldrig har prøvet Änglamark, da der hverken er en Kvickly eller SuperBrugsen i nærheden af mig
  M-in make-up fjerner er blevet tom
  A-ldrig har vundet en konkurrence før
  R-ør ikke parabener, farvestoffer, parfume eller andet, når det gælder mine plejeprodukter
  K-ørte hjem på cykel i regnvejr

  Hilsnen
  Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  åh, det ser lækkert ud..jeg døjer pt med meget uren hud, som skiftevis er tør og fedet og rød og puha… 🙁 produkterne der ville da i hvert fald hjælpe på fugtbalancen – og ingen parabener, parfume etc. kan da kun være godt….! 😀

  kyskys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg kunne godt tænke mig at vinde dette sæt 🙂 jeg har problemer med makeup fjerner da jeg er meget sart omkring øjnene, og tænker at Änglamarks derfor ville være god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg er, ligesom dig Maria, vokset op i et hjem, hvor det frem for alt er prisen, der bestemmer, hvilke varer der skal købes.
  Men her i mine sene teenage-år, har jeg fået øjnene op for økologiske, miljøvenlige og paraben-frie produkter. Nu prøver jeg udelukkende at shoppe dullegrej og plejeprodukter med disse egenskaber, men det er sværere, end man lige umiddelbart går og tror!
  Specielt når man stadig bor hos et sæt forældre, der mener, det kun er prisen, der gør forskellen på de forskellige produkter 😉

  Mvh Vic.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  fordi jeg aldrig har prøvet det før! -og i den grad godt kunne trænge til det efter nogen lange skoledage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanja

  jeg fortjener den lækre præmie… fordi jeg aldrig har vundet noget som helst, nogensinde..
  og fordi jeg er forkølet og har ondt i ørene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Lige i dag synes jeg, jeg fortjener at vinde denne portion herligheder, efter at have smækket mig ude af min lejlighed, forberedt mig på lang, kold og våd tur til forbi min kærestes arbejde kun for at finde ud af, at han på mirakuløs vis har formået at glemme sin nøgle samme dag som jeg selv (og vi glemmer ellers aldrig nøgler!). Sidder nu her ved computeren, gennemkold efter at have ventet på låsesmeden et par timer (“Vi er på vej” min bare!!). Og så er Änglamark bare nogle af mine yndlingsprodukter, men med en regning fra låsesmeden fattigere, kunne denne giveaway komme vældig handy.

  KH. Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er stor fan af læbepomade, så da jeg forleden dag vågnede op med hævede og eksemramte læber, blev jeg virkelig ked af det. Men Änglamark er måske løsningen på mit problem, som du, Maria, kan hjælpe mig med at løse, hvis du er så generøs og vælger mig. Således kan jeg også komme godt i gang med min egen anti-parabener-kampagne.

  – Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg burde vinde fordi jeg faktisk kun ejer produkter med alt “det dårlige” i.. Jeg har prøvet et par ting, som en creme og en shampoo, men begge var rigtig dårlige til mig. Jeg kunne derfor godt tænke mig at prøve de ting her fra Änglamark, og hvem ved måske bliver jeg hooked 🙂 og egentlig vil jeg jo gerne tænke lidt på mig selv og miljøet, det bare lige dét der med at finde et godt produkt!!

  God tirsdag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  jeg fotjener produkterne, fordi min øjenmakeup fjerner lever det sidste af sit liv lige nu (den er nææsten tom) og fordi jeg netop smurte det sidste af min dagcreme på min hud imorges! Så det er virkelig noget sølle noget (: Super fedt at du fortæller om sådan ting, som parabener og om at passe på naturen!! tumps up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg synes jeg fortjener fordi jeg er så super træt af men hud og læber blivr tører og får bumser (teenage år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Fordi jeg gør mit bedste hver dag. Så må jeg også gerne få det bedste igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LinB

  Heysa….
  jooow tak, det gad jeg da godt at vinde. Nu er jeg ikke så meget for at “sælge” mig selv, mest fordi jeg ik’ er så god til det, ahem, men jeg faldt lige over tre nøgleord, der klinger godt i mine øre: minus parfume, minus parabener samt økologi..ding ding ding.Jow tak:-) og så er prisen til at overkomme, jamen da, me like:-)
  Hilsen Lin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SarahH

  Jeg fortjener at forkæle mig selv, for siden fredag i sidste uge har jeg ligget syg.. Jeg ligner noget der er løgn, har ekstremt ondt af mig selv.. Så kunne virkelig bruge disse produkter så jeg igen kan ligne et nogenlunde normalt menneske;)
  Lækker blog og super konkurrence:)
  Mvh. SarahH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S.

  Hej du.
  Jeg tror det her er destiny; jeg har netop idag fået konstateret parfume allergi, så diss produkter vil være perfekte afløserer for alt mit duft-godt men klø-produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Har fået et udslet i ansigtet som jeg er bange for skyldes en allergisk reaktion på et eller andet kosmetik produkt. Derfor kunne jeg virkelig godt bruge nogle allergivenlige änglamark produkter! For hvis jeg er ved at udvikle allergi, skal jeg pludselig til at udskifte hele mit lager, og det kan sgu godt blive en halvdyr fornøjelse >.<

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er en teenager med (surprise!) bumset teenagehud, og derfor ville jeg ikke klage over en lækker, økocreme, som man jo ellers skal betale lidt ekstra for (hvilket også er derfor de tit taber i kampen mod de billige med parfume i…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Har lige bestået eksmane i psykiatrisk sygepleje i dag. jeg trænger til at forkæle mig selv og slappe helt af:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T

  Kære Maria

  Jeg skal vinde fordi jeg tit har tænkt på at købe Änglamarks produkter, gøre noget godt for mig selv og ikke mindst for miljøet og hele verden. Jeg er plaget af en grusom teenagehud, og det ville derfor være fantastisk at få nogle produkter uden alt det der stads i. Ud over det så går jeg i folkeskole og er i den slemmeste finanskrise af dem allesammen! Så du kan nok se at disse ting fra Änglamarks virkelig ville gøre en en forskel for mig.

  Mhv Louise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina K

  Uha! det lyder som nogen dejlige produkter!
  har godt nok aldrig prøvet Änglamark, men har hørt godt om dem!
  Men derudover har jeg ingen ide hvor der ligger en superbrugs henne, så kan ikke lige se hvor jeg kan få dem henne!
  but but but, det kunne være rart at kunne prøve disse produkter af 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sannie lykke

  Alle fortjener lidt selvforkælelse, men hvis jeg skal fremhæve hvorfor netop jeg fortjener det, så er det fordi jeg har super tør hud pga. noget medicin jeg får pga. acne 🙁 Så derfor ville disse produkter falde et tørt sted (… og så var der også lige lidt ordspil 😉 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være skønt at vinde sættet, så jeg kunne have noget ekstra hos min kæresre 🙂
  Desuden har han de tøreste læber, men nægter at tage læbepomade på, så måske kunne jeg kysse ham efter påførelse, og snige det på ham 😉 😉 ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes jeg fortjener at vinde forkælelses produkter fordi alt er gået galt for mig fortiden.
  Min rejse i ferien blev ikke til noget alligevel, min cykel er blevet stjålet og jeg er blevet vildt skole træt, så hver dag er en kamp. Men jeg kæmper den!
  Det ville være fedt at bruge påskeferien til at lade op så jeg virkelig kunne klare eksamen godt. Jeg tror disse lækre produkter ville hjælpe mig på vej 🙂

  Keep bloggin’ <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria!

  Det kunne være rigtig lækkert at vinde Änglamark produkterne først og fremmest, fordi jeg går meget op i miljøet og forsøger så vidt som muligt at gøre mit, for at beskytte miljøet – og så er jeg virkelig dårlig til at købe plejende (ø.k.o.l.o.g.i.s.k.e) produkter til min hud…. Er ikke meget for at indrømme det, men. Ja, egentlig er jeg (til tider) bare rigtig dårlig til at tage vare på den, så jeg håber, at du kan hjælpe mig godt på vej! Det ville være skønt. Og så er der vidst ikke noget bedre end at gå sommeren i møde med en perfekt hud? 😉

  // Maria – http://rockingwithfashion.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lækkert. Jamen jeg har selv brugt mærket før, og jeg vender ofte tilbage til det – fordi det bare virker og er godt for huden, ganske enkelt 🙂 Ingen dikkedarer der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Ih, hvor er han sej, din kæreste.
  Jeg er også overfølsom overfor parfume, og min hud er sart som bare pokker. Derfor ville det da være skønt, hvis de fine sager kom hjem til mig.
  Jeg krydser fingre! 🙂
  Og mange tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Nyholm

  Jeg er studerende uden job, og ikke gammel nok til at få SU. Derfor lever jeg på “gaver” fra mine forældre. Det inkluderer at jeg ikke har penge til andet end strengt nødvendigt, og plejeprodukterne bliver desværre ramt dér… 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna T

  Jeg går rigtigt meget op i at produkter er parabene fri. Jeg har dog aldrig prøvet produkterne fra Änglamark, men det kunne jeg rigtigt godt tænke mig. Jeg synes jeg fortjener det fordi jeg har en rigtig travl hverdag og godt kunne bruge lidt forkælelse:).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leslie

  Du skal vælge mig eftersom jeg lige har fået øjenene op for øko. produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille.

  Jeg fortjener helt sikkert at vinde lækre produkter fra änglamark, da jeg er en hårdarbejdende flittig pige, med 2 små børn, min hud er træt og grå og trænger til nogle skønne plejeprodukter, jeg trænger virkelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Hej Maria,

  Jeg har sjovt nok også siddet i samme situation som dig! Min kæreste har prædiket meget om at bruge Neutral håndsæbe og Neutral vaskemiddel! Derfor ville det jo være alletiders at vinde de skønne sager for at blære over hvor god, sund og miljøbevidst jeg er 🙂

  Ha’ en god aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg fortjener at forkæle mig selv med nogle lækre produkter fra Änglamark, fordi jeg er så uheldig at have allergi for parfume, så derfor er der stort set ingen produkter jeg kan bruge 🙁 Men jeg har før haft rigtig gode erfaringer med Änglamark, derfor fortjener jeg at forkæle mig med produkterne, og for en stund glemme min belastende parfume-allergi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie nickelsen

  Jeg synes at jeg fortjener at vinde fordi at MIN hr kæreste aldrig kunne drømme om at overveje konsekvenserne af parabener, parafume eller andre tilsætningestoffer og derfor ikke har kunnet opdrage mig til en bedre miljø-stil. Denne konkurrence ville derfor kunne sætte mig igang og motivere mig:-)
  Jeg krydser fingre for en mere parabene-fri mig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lider af børneeksem (er aldrig vokset fra det) og har derfor en meget sart hud. Det mærke jeg bruger hudprodukter fra er ret dyrt, så det ville være skønt at kunne finde et lidt billigere alternativ, som stadig var lige så godt. Umiddelbart lyder Änglamark meget lovende. Ingen parfume, og ingen parabener!

  //Julie J.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fordi jeg lige er blevet droppet – og har grædt øjnene ud….. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg synes jeg skal vinde produkterne fordi jeg er nu gået over til produkter uden parabener og parfume, og jeg mangler netop nogle af de produkter du udlodder i min samling.
  Hilsen Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Jeg fortjener at vinde fordi jeg ville forære dem til min bedste veninde, der har sart hud og hormoner, der ikke helt fungerer som de skal, og så er hun lige nu meget ked af det, fordi hendes kæreste er gået fra hende.

  Tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fortjener at vinde disse plejeprodukter, da jeg også er vokset op med bare at købe det billigste. Derfor har jeg aldrig prøvet pleje af den lækre slags. Og så sidder jeg også 1.g dansk/historie opgaven lige nu. Man kunne godt bruge noget forkælelse! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker mærker der ikke har proppet alt muligt pjat i produkterne, så disse lyder ret fantastiske 🙂 Min hud er meget tør, og jeg føler mig ind i mellem som en teenager der stadig slår ud, så det ville være dejligt med nogle gode produkter på hylden 🙂
  Knus M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg ville ønske det var mig der vandt disse produkter. Jeg har haft eksem over hele kroppen siden jeg blev født og har stortset prøvet alt i produkter og behandlinger. Derfor ville det være mig en stor glæde, at prøve disse produkter og se om de ikke er vidundermidlet til min skrøbelige hud. Eftersom jeg er på SU er det ikke nemt at blive ved med at prøve nu vidunder produkter, så har egentlig givet op. Men jeg håber Änglamark er min redning :-).

  mange hilsner Iben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie VB

  Jeg skal vinde, fordi jeg er fanatiker af alle produkter til hår, hud og krop.
  Änglamark har jeg hverken prøvet eller hørt om før, og dem kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve 🙂

  Med krydsede fingre og kh, C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina P

  Dejligt informativt indlæg. Jeg har desværre selv lige fået konstateret parfume allergi og er derfor nu nødsaget til at finde andre veje. Og dette mærke lyder da som en god ide, især hvis det kan købes i Kvickly, så koster det sikkert heller ikke en hel arm. Hvilket bankkontoen vil være glad for.
  Det kunne være fedt at få det afprøvet ved at vinde dennne konkurrence.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ville elske at vinde de her økologiske parabene fri Änglamark produkter, fordi jeg er en 16 årig pige der siden jeg var 11, har drømt om at blive makeupartist og i en tidlig alder begyndte at starte stille ud med makeup af den grund jeg simpelthen ikke kunne lade vær’.. jeg er også (ligesom dig) en KÆMPE fan af MAC og dullegrej, og jeg kan ikke få nok af makeup eller parfumer, lige meget hvor meget jeg har i forvejen. MEN nu er jeg begyndt at få kløe i næsen og allergiske tegn når jeg gør mig selv klar med diverse lækre duftene cremer, Foundation osv. , og derfor ønsker jeg at skifte mine produkter ud med økologiske parabene fri. Og derfor mangler jeg de her produkter som en start, så jeg ikke risikere at udvikle parfume allergi og miste noget jeg elsker allermest at bruge tid på. Tanken om ikke at kunne bruge parfumer og makeup skræmmer mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  uhh – det her kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde!
  Jeg har totalt sart hud. jeg får røde pletter og kløe af næsten alt! selv Origins-cremer fordi de har tilsat alt muligt naturlig ingefær osv. for at det skal dufte godt. Så de her produkter ville falde i rigtig god jord og min hud vil helt sikkert være dig evigt taknemmelig 🙂
  -Anne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg kunne virkelig godt bruge produkterne, da jeg meget gerne vil skifte mine plejeprodukter ud med nogle mere miljøvenlige end dem jeg har lige nu. Dette kunne være en start på dette 🙂

  /Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Maria!
  Jeg mener at jeg skal vinde fordi.. ja egentlig er det nok ikke mig der har den bedste grund af dem alle? Jeg kunne bare godt tænke mig at prøve at vinde en konkurrence, det har jeg nemlig ikke prøvet før! Og så er jeg løbet tør for læbeplejestift, så sådan en (+ resten af sættet) ville blive modtaget med kyshånd. Desuden er vi jo faktisk navnesøstre, så jeg håber det kan hjælpe mit held lidt på vej. Hvis ikke er der nok en anden heldig pige, som bliver meget glad.
  Hyggelige Hilsner
  Maria 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Jeg mener, at jeg er den rigtige vinder, fordi jeg ikke før har prøvet disse produkter. Kender det godt fra madvarer, men må have overset at det også fåes i plejeprodukter. Og at prisen er rimelig er et stort plus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil så gerne vinde de produkter, da jeg også så småt er begyndt at handle økologisk. Det er faktisk sværere end jeg troede. Fordi for det første har jeg en tendens til at købe det jeg plejer og for det andet køber jeg som regel også det billigste (mht. madvarer). Derfor kunne denne fine præmie være et godt boost til min økologi start 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej Maria…
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde disse lækre produkter, da jeg idag har fået at vide jeg har en hudlidelse, der ingen behandlig er mod, det skal simplethen gå væk af sig selv og det kan tage op til to mdr.. Det er ikke noget alvorligt eller noget det ser bare super træls ud og kan klø… Må ikke bruge produkter med parfume, da det kan gøre at det tage længere tid om at gå væk, (tænker to mdr. er nok i sig selv), så tænker at der kunne være super lækkert med disse produkter, tænk at skulle ligne en rødspætte til sommer, når man ligger på stranden, det er der jo ingen der vil… 🙂

  Men god aften til alle og pøj pøj til alle i konkurrencen… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at vinde fordi hjemme ved mig skal vi bruge natur produkter (svanemærket)
  Jeg elsker at forkæle mig selv ved at bruge en søndag uden makeup, rense min hud, hårkur og smøre hele min krop ind i creme 🙂
  Men da jeg er blevet fyret i slutningen af Februar ,, har jeg ingen penge på min konto mere. Så derfor blive min forkælelse behov skuppet lidt til side..

  Krydser fingere!
  -Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste går en del op i miljømærkede produkter, desværre har han mig, der ikke er så aktiv på det område. Derfor ville han blive rigtig glad, hvis jeg vandt de her fine ting – det vil jeg selvfølgelig også blive 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanet

  Jeg hælder til Änglemarks produkter fordi jeg ved hvad det er! Jeg er ikke fanatiker, jeg forstår bare ikke hvorfor man vælger produkter med “gift”-det kan da umuligt være sundt for kroppen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Jeg synes, jeg skal vinde fordi jeg sådan trænger til glad at råbe: ” YES! YES! YES! JEG VANDT!” 😀 Og så selvfølgelig fordi jeg synes det er en rigtig god gave at vinde her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia T

  jeg har parfumeallergi og smider månedligt mange hundrede kroner after miljømærkede produkter. har aldrig prøvet änglamark, så dette ville være en god mulighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes jeg skal have de lækre produkter, fordi jeg altid står i brugsen og savler over alle de lækre produkter som desværre er lidt for dyre at købe på en SU! Og anden grund er, at jeg seriøst aldrig har vundet noget som helst. Som i aldrig. I 25 år! hvad sker der for det?! Jeg synes det er på tide:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde e

  Uha hvor lækkert! Jeg er gravid og skal derfor holde mig fra alt hvad der hedder parafume, parabener og andre tilsætningsstoffer… Derfor ville det lige være et sæt for mig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Johansen

  Hej Maria.

  Efter en lang og hård vinter mod min hud, ville det være så dejligt med nogle gode produkter. Jeg lider meget af tør hud og får små knobber af det om vinteren, så det ville da være en dejlig hjælp!
  Derudover har jeg parfumeallergi, så disse produkter ville virkelig blive værdsat hos mig!

  Hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Uh, jeg var lige ved at glemme det!

  Jeg fortjener at blive forkælet med noget ordenligt til min krop, da jeg lige pt. bruger den billigste ansigtscreme EVER, hvilket desværre godt kan ses på min hud… Samtidig bliver min make-up fjernet med vand, da make-up-fjerner desværre ikke står øverst på listen over ting jeg bliver nødt til at bruge mine ikke eksisterende penge på 🙁
  og så er min læbe lige flækket, haha.

  Forresten er det en lidt sød historie med hr. kæreste og dit første indkøb til ham 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Hvem blev den heldige vinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Minty med krave