Melanie Thierry i Miu Miu

Vind deo fra Nivea

PhotobucketEndnu en konkurrence! Denne gang er det Nivea, der deler ud… 5 heldige læsere kan vinde et sæt af deres nye deodorant “Invisible for Black & White”, der angiveligt forhindrer de irriterende hvide deostriber, som man først spotter på sin sorte trøje, når man er på vej ud af døren. Den kender de fleste af os nok, gør vi ikke? Derudover skulle deodoranten også forhindre gule skjolder på lyst tøj. Det er da meget handy, når nu all white-looket er så hot her til sommer – og mon ikke det falder i god jord hos konfirmander og studenter?

Det lyder jo alt sammen meget fancy, men om det virker, må fem heldige læsere jo være med til at bedømme på egen krop… Alt, du skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar, hvor du fortæller, hvad der giver dig sved på panden. Alle, der har kommenteret inden på torsdag kl. 19 deltager i konkurrencen.

Husk at deltage i konkurrence om NYHAUGE smykker HER og Starbucks-konkurrencen på Facebook.

77 kommentarer

 • Eksamen! Og ellers så er løbeturene og idrætstimerne et godt bud. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Den eksamen jeg netop er ved at læse til – puha!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna F.

  Hvis jeg lavet 20 englehop. Ganske enkelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Stress! generelt bare ubehagelige situationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eksamenerne… helt klart. De kan gøre mig noget så nervøs! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg har en aftale med nogen, og vedkommende kommer for sent, stiger mit blodtryk og så får jeg sved på panden. Meget ubehageligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trang Mac

  At shoppe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  En løbetur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Trier

  Når jeg løber en tur, hæ hæ – dårlig (!!) kondi her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Fedt! 😀

  Det giver mig sved på panden bare at tænke på, at jeg snart skal til eksamener. Det er nok meget normalt, men hold da op hvor er jeg nervøs allerede nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Helt klart eksamen!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  SOLEN giver mig sved på panden. Åh den dejlige varme uundværlige sol – kom frit frem og giv mig sved på panden 🙂
  Glæder mig som alle andre til at solen stråler fra en skyfri himmel, og hvor ville det være skønt hvis man kunne holde (sved)lugten væk med Nivea!

  Tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S.

  Ej hvor fedt med så mange konkurrencer i denne tid 🙂
  Hmm hvad giver mig sved på panden?! Det kan være første date, eksamen og af en underlig grund politiet.. Jeg har aldrig gjort noget ulovligt, men er så autoritetstro, at jeg er typen, der slipper speederen, når jeg ser en politibil. Skørt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  super konkurence.

  Jeg ved helt sikkert hvad der mig giver mig sved på panden, nemlig når min fodbold træner tvinger mig til at løbe interval løb. Gaal, jeg er færdig bagefter. Bliver nød til at lægge mig ned (til tider meget kolde) jord, og tage en masse dybe indåndinger. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Sved på panden? Uha listen er lang.
  Når jeg træner dans, på verdens hyggeligste danseskole.
  Når tanken om jeg “snart” er 3. g’er slår mig.
  Når jeg har for meget tøj på, fordi jeg ikke længere stoler på det danske vejr.
  /Siv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lei

  Jeg får virkelig sved på panden at skulle fremlægge for folk, jeg bliver bare så nervøs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Lindholmer Andersen

  Lange dage på studiet! Det kan være helt uoverskueligt at planlægge sin dag, når man står om morgenen og ved at man først er hjemme engang efter aftensmadstid. Når man endelig er kommet afsted med verdens største madpakke og et ton bøger er det sidstste man ønsker at komme til at svede. Så skal man gå hele dagen med kolde klamme pletter under armene.
  Dér er en god deo vigtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Skole og eksamener! Det er jo ved at være oppe over…
  eller de løbeturer jeg nok burde tage mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Berthelsen

  At løbe en tur efter skole, men inden lektierne giver mig sved på panden og dejligt meget energi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine H.

  Jeg får sved på panden (og alle andre steder på kroppen) af spinning… Surprise 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får sved på panden i mange forskellige sammenhænge. En løbetur giver mig sved på panden, en stressende prøve i skolen giver mig sved på panden og sådan er der så meget. Dog tror jeg at sved på panden kan være sundt en gang imellem 😉
  Dejligt med konkurrence, sådan en deo ville være rar at ha’!

  /Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noget der får mig til at svede er spinning!
  Har været til det én gang nu men er egentlig allerede ret hooked på det! (og det er på trods af at jeg flere gange i løbet af timen havde problemer med at se ud af øjnene pga sved.. Lækkert høhø)

  Jeg ville elske at vinde og teste disse to basser 😉

  http://so-this-season.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Det der giver mig sved på panden er ham fyren fra det andet studie som sidder 1 meter foran mig flere gange om ugen. Som tror det er okay at vi kysser i tide og utide, men jeg vil i virkeligheden bare have ham hele tiden – det giver mig sved på panden at tænke på at jeg skal fortælle ham det snarest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får altid sindssygt meget sved på panden over eksamener! det er det værste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Lækkert med en konkurrence! 😀

  Det giver mig sved på panden at haste afsted om morgenen, fordi man kommer for sent ud af døren. Dette sker oftest fordi skoenes snude liiiige skal pudses, eller der lige skal et tørklæde på… Eller lidt ekstra hårlak… eller lipgloss… okay det sker tit, at jeg kommer for sent ud af døren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa

  Jeg er igang med de sidste to måneder af mit speciale, og fordi jeg havde lidt problemer med at definere mit projekt i starten, har jeg nu reeeeet travlt. Så jeg har en del sved på panden, efterhånden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helena t

  Det må helt sikkert være ved shopping! Men der er jo også så mange andre ting der fremkalder de ubehagelige dråber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine Kristensen

  Når man har fået løbeskoene på, og er på vej ud på en løbetur når solen skinner. Når pulsen er høj og det samtidig er varmt udenfor – så får jeg sved på panden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Sved på panden kan jo være mange ting: stress, præstationsangst, uro, motion…

  Hvad der giver mig allermest ‘sved på panden’, må være når jeg skal aflevere en opgave på mit gymnasium, i et fag og emne, jeg ved jeg godt kan finde ud af – så får jeg jo det der præstationsangst og dét stresser! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Petersen

  Eksamner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth Aagren Mikkelsen

  Udover de normale ting, som løbeture og varme sommerdage, kan tanken om alle de mange mundtlige eksamener til sommer virkelig give mig sved på panden. Puha! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh ha.. det lyder lækkert! Jeg kunne godt bruge det, for jeg ved det virker eftersom en af mine veninder ejer begge dele 🙂
  Men altså sved på panden.. Det er det rigtig mange ting der gør! Alt fra de 2 sekunder jeg inden jeg går ind til en eksamen, hvis jeg løber en lang befriende tur, hvis jeg ser min udkårende (ikke at jeg har én pt) osv. osv. Men som sagt.. meget kan give mig sved på panden! Hvis det skal være sport så må det være dans og løb der er mine favoritter.. især løb! Og ellers er der jo mange andre ting der giver svedige håndflade, som når man bliver utryg eller nervøs.. Alt i alt overlever jeg jo det meste, det er vel ret generelt for alle piger 😉 Og desuden så kan det jo både være “god” sved og “dårlig” sved..

  Lots of Love Ida
  http://idasts.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sved på panden.. hvad er det? haha.
  – Skoleopgaver som jeg altid laver i sidste øjeblik, for jeg har da masser af tid.
  – Min store utålmodighed. “Så bliv dog færdig, vi skal faktisk være der nu”
  – Bus og tog kombineret med få minutters ventetid. Når jeg toget, på det ene minut jeg har til at løbe.
  – Morgen travlhed, for jeg skal da lige nå at have kaffen, få børstet tænder og så komme ud af døren
  – Seeeex, hææhæ. Kunne ikke lade være!

  Marie-Louise
  http://posgaard.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha lækkert.. hmm ja, hvad giver mig sved på panden?
  Det må været mine tre ugentlige ture i fitness!! Intet mindre – og hvad skulle man så gøre uden deo?! 😀

  /Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neel

  Det der giver mig sved på panden må være tanken om de 7 eksamener jeg skal op i her til sommer hvor jeg afslutter 3.G, ENDELIG 🙂 og så kommer jeg højst sandsynligt til at svede til eksamenerne og på den velfortjente roskildefestival der ligger som belønning bagefter.

  VH Neel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  At vågne op midt om natten og komme i tanke om noget meget vigtigt, man har glemt – f.eks at betale et vigtigt girokort – at man skulle have hentet en veninde ved toget (hun tog det meget pænt – var selv i tvivl om vi havde aftalt det og havde bare selv taget en taxa hjem og ringede næste dag, for at undskylde!!!) eller at man skulle have haft købt en læg-sammen-gave til om aftenen næste dag og bare slet slet ikke havde tid til at købe en i løbet af dagen – alt det giver panik og sved på panden 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det der giver mig sved på panden er om onsdagen hvor jeg giver den gas med en times Mave-Baller-Lår-hold og derefter en times Latinmix!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg føler mig stresset og har en hel masse jeg skal nå på ALT for kort tid. Også selvfølgelig når jeg trænet – hvilket vil sige hver dag lige i øjeblikket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Det gír mig sved på panden at skulle flytte!!
  Når man står med to små børn som skal beholde deres hverdag så længe som muligt, men man også skal pakke ned og være klar. Så er det enormt svært at balancere i en nu og her og en snart situation hele tiden.
  Samtidig har manden vigtige møder, eksamer og forretningsrejser. Møbler der skal sættes i stand, nye der skal købes osv.

  Sved på panden *SS*

  Tak for en dejlig blog.
  Hilsen Rina
  Mail: me-rina@youmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Efter jeg for godt et år siden begyndte til spinning, har jeg virkelig lært hvad det vil sige at svede så meget, at man kan svømme i en hel sø bagefter 😉 Da jeg startede, havde jeg aldrig troet, at det for mig, et helt almindeligt menneske, kunne lade sig gøre at afgive så meget væske igennem sin hud! Nu er jeg kommet op på omkring 3 træninger om ugen, og elsker hver eneste sveddråbe, når jeg ved hvor meget arbejde, der ligger bag.

  Kh
  Anne-Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AT

  Nye udfordringer – både spændende, men også noget der får sveden frem :p og her tænker jeg specielt på at jeg begynder på at nyt arbejde næste uge, som jeg absolut ingen erfaring har med, og er meeeeget spændt på at møde mine nye kollegaer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hermansen

  Eksamen, især de mundtlige, og så det at finde ud af at jeg har glemt at tage deo på, og jeg ved at der venter en dag hvor jeg skal tonse rundt og svede min egen røv i laser… DÈT er surt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna T

  Skal snart til kørerprøve puha det for man sved på panden bare af at tænke på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er for nylig begyndt i et fitnesscenter, og har prøvet nogle forskellige hold af. Indtil videre var jeg ved at dø til boxercise, det var SÅ hårdt!
  Men jeg skal da til det igen, det hjælper jo nok 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Børch

  Når jeg synger en rigtig svær sang, får jeg utrolig meget sved på panden. Det er på det tidspunkt, jeg sveder allermest overhovedet. En tur om blokken kan slet ikke hamle op med, hvor hårdt det er at synge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie H. B. Jensen

  Når jeg synger, sveder jeg allermest, fordi jeg bruger så meget kraft – især, hvis det er en svær sang. Ikke engang en tur om blokken kan hamle op med, hvor hårdt det er at synge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det giver mig sved på panden, når jeg står på scenen med mit band og fyrer den af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lige så snart jeg træner hehehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Puha, at skulle se en sød fyr i øjnene mens nyforelskelsen stadig blomstrer…. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sarka

  Jeg springer også på eksamen, men også når min katte løber ud af døren inden jeg får lukket den (har en indendørskat) og pænt må løbe efter den ned af trappen eller når jeg på job skal sætte meget tunge konserves glas op som er ved at vælte udover det hele..

  Så hurra for papir og afstressning ;)..

  Pernille Sarka

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får sved på panden når jeg cykler i skole, og lige inden jeg skal holde en præsentation/ op til eksamen.. Og også når jeg danser foran spejlet til min ynglingssang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du blir ved med de lækre konkurrencer 🙂
  Jeg har lige haft sved på panden, fordi jeg om 5 minutter får min nye projektgruppe på besøg til morgenmad, og stod for sent op! Argh! Men jeg nåede det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der nok giver mig sved på panden, er tanken om at jeg har en matematik rapport, dansk stil og teknologi rapport til i den her uge. puha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amali B

  Solen giver mig sved på panden, men på den gode måde 🙂 Også de få gange jeg dyrker motion giver en del sved på panden…

  Ps. dejligt med alle de skønne konkurrencer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  1 times step på wii’en & 2 hyper unger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carrie

  Rengøring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  En tur i fitness-centeret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min første tanke var shopping! hahah 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Forårssolen i dag giver mig næsten sved på panden;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når min nevø på 5 år gemmer sig i H&M, så får jeg sved på panden, shit altså..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg tænker på, at jeg skal til eksamen til sommer, og jeg føler mig slet ikke klar! For hver dag der går, bliver jeg næsten mere og mere nervøs.. Og det værste er at mine lærer hele tiden snakker om, hvad vi skal huske og tage notater af, og hvor vigtigt der er at vi følger med i timerne. JEG VIL BARE HAVE FERIE NU!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Åhh der er så mange ting. Men en mundtlig eksamen…….eller forventningen om et møde med en rigtig sød fyr kan sagtens give mig sved på panden (og blusen). Ha ha så vist bare generalt, når jeg bliver nervøs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Niende klasses afsluttene prøver, som jeg lige får en lille reminder om mindst 5 gange om dagen…(intet pres)! Og så selvfølgelig mine danse, hiphop og zumba timer;-)! Og min cykel tur til og fra skole hver dag som kræver god kondi – da det føles som at bestige et bjerg med 10 kg. tung skoletaske, op af alle bakkerne..(jeg troede at midt/vest Jylland var fladt?!) Ha ha:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Når solen endelig kommer frem og man stadig går med vinter coat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Augusta

  Uhh ha, det var værrere…
  Lækre, søde fyre (hehe) svedige motionstimer, prøver og totalt sjove øjeblikke med tøserne 😀

  Augusta 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Fysisk aktivitet er noget der virkelig kan give sved på panden! 🙂

  Og nu hvor sommeren snart er på vej, håber jeg da også at den vil give mig sved på panden 😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  det giver mig sved på panden (og i håndfladerne) når jeg skal fremlægge projekt, som jo, er afgørende for ens karakter. jeg gjorde det tidligere idag, så jeg har været i bad nu og vasket sveden af.-men næste gang kunne jeg måske nøjes med deo’erne?hæhæ

  ps. jeg har skrevet forkert mail, til den anden konkurrence. den er istedet for gmail.com, altså live.dk (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  At arbejde.. Nogle gange, når jeg synes det er trælst og hårdt at gå på arbejde, siger jeg til mig selv at det gælder som træning det hele. Andre gange må jeg bare minde mig selv om at jeg får penge for det. hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina P

  Puhaaaa… hvad der giver mig sved på panden. Alt for meget nogen gange 🙂 Men i denne tid EKSAMENIER!! Hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fremlæggelser og eksamener – ja alt hvor jeg skal stå foran en mængde mennesker og vise jeg kan præstere noget. FORFÆRDELIGT! Det giver store svedpletter på blusen haha, så sådan en deo kunne da være behjælpsom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Eksamen og når jeg er faret vild og ikke hvor jeg er! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna B.

  Det må vel være når jeg har spillet håndbold! Eller i meget pinlige situationer! Eller når jeg tænker på alt det forberedelse jeg skal lave til min konfirmation i maj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Vind deo fra Nivea […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg har været ufrivilligt i overgangsalderen de sidste par dage, fordi jeg har været syg. Egentlig var det mest hovedpine og ondt i halsen, men resten af kroppen fik åbenbart også lyst til at være med. Så jeg skiftevis frøs og svedte helt vildt – og nogle gange begge dele. Nu er jeg begyndt at få det bedre, men kunne nu godt tænke mig de fine deodoranter alligevel. Det begynder jo at blive varmere og så er der ikke undskyldninger for at tage en løbetur i den friske luft og svede lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie Krogh

  Jeg er lige begyndt til bodyjam, og det giver godt nok sved på panden! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Det giver mig sved på panden når jeg tænker på alle eksamnerne til sommer… Jeg bliver student og der ikke er mange timer tilbage af hvert fag. Selvom jeg glæder mig til at få huen, er det også et enormt pres – og det giver sved på panden (og under armene)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Melanie Thierry i Miu Miu