Røde læber + aquafarvet eyeliner

Sommerhus

PhotobucketWeekenden skal spenderes i sommerhus i det nordjyske med hr. kæreste og en flok venner. Det bliver så hyggeligt!

Hr. kæreste er taget afsted et par dage før mig, og jeg kunne ikke lade være med at smile lidt, da jeg så, han havde uploadet et billede af sin pakkeliste på Facebook. Han har vist taget skade af at være sammen med en modeblogger!

Så blev jeg jo nødt til at kreere et tilsvarende billede 🙂 Normalt er jeg SÅ dårlig til at pakke, for jeg pakker altid for meget. Men I har været så søde at give mig pakketips på Facebook, tak for dem! Jeg har været så optimistisk at pakke badetøj, så jeg håber, at vejret er med os! Og ja, hr. kæreste og jeg har matchende Mummi-håndklæder – en sød gave fra svigermor 😉

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røde læber + aquafarvet eyeliner