Søndagssang: Mark Ronson feat. Amy Winehouse - Valerie

A little bit of glitter and Balenciaga is all you need :)

PhotobucketJeg kom hjem fra arbejde kl. 00.30 i nat med hovedet fuld af Amy Winehouse-sange, kastede mig i sengen for at stå op og møde kl. 8 på arbejde igen. Og selvom jeg var lidt mat i koderne, så muntrede jeg gevaldigt op, da der var postrunde – uh la la, der var nemlig to fine pakker til mig! Halleluja for at kunne få sin shopping sendt til arbejdspladsen 🙂

Den ene pakke indeholdt de sorte glitterstøvler fra Topshop – de er så fine og passer perfekt! Så er det jo lige før, at det er ok, at vejret er så dårligt, for så kan jeg vandre rundt i mine nye støvler 🙂

Den anden pakke indeholdt en fin Balenciaga-taske, som jeg har købt af Marie. Da hun satte sin til salg, blev jeg nødt til at slå til, for jeg har drømt om en Balenciaga-taske siden Sienna Miller back in the happy days flashede Balenciaga-taske på den ene arm og Jude Law på den anden. Og ja, nu når jeg ikke kunne få Jude Law, så måtte det jo blive tasken. Men det er jeg nu også godt tilfreds med… Mig og Jude kunne nok have haft det sjovt sammen, men mig og Balenciaga er ægte kærlighed 😉

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Mark Ronson feat. Amy Winehouse - Valerie