Køb fra Mac Me Over

Lana Del Rey – Video Games

lana del rey video gamesKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang.

Har I haft en god weekend? Det har jeg! Fredag aften inviterede hr. kæreste mig ud at spise på Le Sommelier. Mums! Lørdag fik jeg god mulighed for at træne al moules marineres, hummer, creme brulée og de tilhørende vine af, for der var jeg til Nike Convention 2011 i arbejdsøjemed. Her hoppede jeg i et ultrabehageligt, men chik outfit fra Nike (se et sneak peek på bloggens Facebook-side), og så blev jeg ellers kastet ud i den ene træningssession efter den anden. Er godt øm i dag, men jeg har fået blod på tanden og skal helt sikkert i gang med at få rørt mig noget mere 🙂

Om aftenen var jeg godt flad – og det var hr. kæreste også, da han også havde været på arbejde hele dagen – men vi fik inviteret en ven over til god mad og en flaske rødvin. Her satte hr. kæreste denne sang på, og nu er jeg hooked – den kører på repeat! Lana Del Rey har den mest dybfølte, fantastiske stemme, og så er hun oven i købet super smuk med den mest gennemførte 60’er stil!

Nu vil jeg hoppe i bad, tage opvasken fra i går og – hvis min ømme krop tillader det – cykle ud til brunch med svigerforældrene på Amager. God søndag til alle! I kan jo passende starte den med at høre Lana Del Rey på repeat, som jeg har gjort 🙂

8 kommentarer

  • Hold da op.. du har ret- det er virkelig en god sang af Lana Del Ray! Tror også, at jeg skal til at høre mere til hende;-)
    Lyder til at du har lavet en del spændende ting her i weekenden, og det lyder også godt med et svigerforældre-besøg..Men du får et “held og lykke” med på vejen, hvis du tager cyklen;-)

    KH Christina

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Jeg tog cyklen, men i det lave gear, så jeg ikke skulle trampe så hårdt 😉
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • E

    ÅH, den sang kører også KONSTANT på repeat hos mig! Fantastisk fantastisk fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en weekend! Men det er skønt at have noget at lave 🙂
    Det er også en rigtig fin sang – jeg elsker musikvideon 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • maria

      Ja, jeg klager ikke 😉 Og videoen er fin, ja!
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Hej Maria

    Som den ultra faste læser jeg er tænkte jeg straks på dig da jeg spottede den her hjemmeside (dels fordi den er fyldt med blonder og pasteller) men faktisk aller mest fordi de sælger kraver..
    http://www.chicwish.com/accessory/collars.html

    Bare et lille tip 😉
    – Ida

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb fra Mac Me Over