5 favoritter i august

Lauras Bakery @ Torvehallerne

PhotobucketPhotobucket
I dag var jeg med hr. kæreste i de nyåbnede Torvehaller på Israels Plads i København. Jeg har glædet mig utroligt meget til at se Torvehallerne, for Agnes Cupcakes – som jeg elsker, hvilket I jo kan læse HER – har åbnet en filial der, og samtidig har Agnes’ søster – Lauras Bakery – også slået dørene op, og hun byder på mini-cheesecakes, sandwiches, hindbærsnitter, og brød (bl.a. et med bacon i!) og meget mere. Og så er der jo alle de andre forretninger, der sælger lækkert grønt, fisk, kød, chokolade – you name it!

Grunden til, at jeg var så nysgerrig efter at se netop Agnes og Laura i Torvehallerne, er, at den tegnestue, hvor hr. kæreste arbejder, har været med til at designe butikkerne. Så min søde, hårdtarbejdende kæreste er jo kommet hjem og har fortalt mig, hvordan det gik frem med Laura og Agnes – for jeg elsker jo kager 🙂 Og så er jeg jo enormt stolt af, at han har været med på projekterne!

Selvom der var fyldt med mennesker og lange køer, så fik jeg alligevel købt en mini-cheesecake med hjem fra Lauras Bakery. Ligesom hos Agnes, får man kagen i en fin æske 🙂 Og mums! Den cheesecake smager godt! Jeg valgte den med karamel, for jeg er besat af karamel for tiden. Kagen bestod af et luftigt lag cream cheese på toppen, klæbrig karamel med et drys salt i midten og en sprød kiksebund. Dem kunne jeg spise mange af! De fås også i andre varianter som fx lime/passionsfrugt og jordbær. En cheese cake koster 30 kr. Ja, det er mange penge, men so worth it 😉

Har I været inde og se nærmere på Torvehallerne? Hvad synes I? Kunne det være et sted, I ville komme, når hypen er drevet over?

(det øverste billede er fra Lauras Bakery Facebook-side, mens det nederste er mit eget)

9 kommentarer

 • Mille

  Jeg glæder mig så meget til at se det, men ja venter lige til den værste hype har lagt sig. Skulle nødig trampes ned i jagten på cheesecake 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det må jeg prøve, når jeg kommer til København! Og med sådan et pænt navn kan det jo ikke være helt skidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Vil så meget komme der! Cleavers har nogle yderst fornuftige priser og har savnet et større udvalg af fisk! Og så er der den engelske krydderi man som importere krydderier hjem fra indien og er så sød og hjælpsom! Og alle de andre skønne boder! Syntes dog grøntpriserne var lige høje nok, men brød, fisk, kød, krydderier og kager er jo absolut også værd at komme efter;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Enig! Vi købte en hel, frisk regnbueørred. Skønt!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, når navnet matcher, så skal det jo prøves 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Var i KBH i weekenden. Øøøøv.. og så ser man lige dit indlæg først nu. Ville så gerne smage cheesecake en dag 🙂
  Hold da op, der var tusindvis butikker i KBH, så kan man godt forstå du bliver fristet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Men mon ikke du kommer til Kbh en anden god gang 😉 Så er der jo rig mulighed for at besøge Lauras Bakery 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Copenhagen – Laura’s Bakery at Torvehallerne […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 favoritter i august