White + fluffy @ Weekday Collection

Lagersalg

PhotobucketKiggede forbi Custommade+Mentor+Black Lily-lagersalg i dag. Havde håbet på at få et par af de klassiske sorte ruskindswedges fra Mentor med hjem – og der var sørme bonus 🙂 Udover det sneg et neongult tørklæde fra Black Lily sig med (seriøst: Hvis jeg køber mere neongult, skal jeg i rehab!) – tørklædet bliver perfekt til min camoflage-parka fra Only 🙂 Og så fik jeg også hapset et par fine silkebukser fra Custommade, SÅ lækre med det mintgrønne bånd og en hvid stribe ned langs benet – very sporty chic 😉

13 kommentarer

 • Sandra

  Ihh, de ser flotte ud de der silkebukser(det man kan se af dem).
  Var det kun i dag der var lagersalg og var der evt. flere par af de der silkebukser? +hvad gav du for dem?
  BTW rigtig fin blog du har 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Der var kun lagersalg i dag 🙁 Gav 300 kr. for bukserne.
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Orhhhh, jeg var SÅ tæt på at tá til det lagersalg også, men valgte at det vist var på tide at besøge fitnesscentret og lade pengene blive i pungen. Øv hvor jeg ærgrer mig nu, med de fine ting du har fundet! Men så kan jeg nok overbevise mig selv om at jeg har sparet en masse penge = ergo må bruge dem på at shoppe noget andet:-)
  Glæder mig til at se dine fund “in action”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Utroligt fornuftigt ræsonnement 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget lækkert. Er helt forelsket i tørklædet. Ville ønske jeg kunne nå forbi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak! Er ret verliebt i tørklædet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sille

  Hej Sandra – ville bare lige sig at der også er lagersalg idag…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeps, Black Lily – men desværre ikke Custommade 🙁
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fine ting du har fået købt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så intet billede af de berømte wedges? But why?! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White + fluffy @ Weekday Collection