(gårs)Dagens outfit: Til Ecco Walk IN Style Award

Mit besøg hos L’Oréal Powder Room

PhotobucketFå lagt gratis makeup af en professionel makeup-artist, siger du? Og få lidt tips og tricks med oven i hatten? Det kunne jeg ikke sige nej til, så efter arbejde trodsede jeg kulden og besøgte L’Oréal Powder Room i Løvstræde 8. Her har L’Oréal indrettet et gennemført space, hvor du kan få lagt makeup af en professionel makeup-artist – HELT GRATIS! Efterfølgende er der en fotograf, der tager et billede af dig, som du kan lægge op på Facebook, og du får også et printet eksemplar.

Det var kyndige Marianne Færch, der bl.a. har lagt makeup på dem fra “Vild Med Dans”, der shinede mig op. Sorte, sexede og smokey øjne, perfekt hud, velplaceret blush og så touperede hun endda mit hår en smule – wauw! så er jeg klar til fødselsdagsmiddag med hr. kæreste i aften 🙂

Marianne viste mig et rigtig smart tip: Brug din blush til at blende øjenskyggen ud over og under øjet – det giver perfekte smokey eyes, og er super nemt 😉

Du kan stadig nå forbi L’Oreals Powder Room i morgen mellem kl. 12-18 og lørdag mellem kl. 10-16. Du møder bare op, og du kan vente i lounge-området, hvor der er iPads til at surfe på,  du kan også parkere kæresten der ;), book evt. en tid, og tag ud og shop indtil det er din tur. Jeg håber lidt på at nå derind igen for at få søde Johanne til at smukkesere mig…

30 kommentarer

 • Hvor ser du godt ud, helt vild flot makeup.

  Tror også jeg måske vil smutte forbi imorgen, man må godt komme derind med makeup på ikk?
  Håber du vil svare mig på min blog 🙂

  kram
  / universbys.blogspot.com
  Har også en give away igang, så kig forbi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Har svaret på din blog 🙂 Og ja, man kan sagtens komme derind med makeup på, det gjorde jeg 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Hej Maria,

  Hvor ser du godt ud. Skal man vente længe?

  /Dana

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg havde booket tid, så jeg skulle ikke vente 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor ser det godt ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor du fin!!
  Er det noget alle bare kan komme til? Altså gratis makeup lægning med råd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Z

  Looking great!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det ser virkelig godt ud! Skal man møde op og booke en tid eller er der en anden måde at få booket på? Jeg skal selv holde fødselsdag lørdag, så det ville jo være perfekt med en tur derind inden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, man skal møde op og booke en tid 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Så hyggeligt at hilse på dig : ) Håber du kommer forbi igen – Kh Jo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   I lige måde 🙂 Håber, at nå derind igen, ja 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • L.

  Du ser rigtig smuk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah h

  Sikke en fin skjorte, hvor har du den fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fint! Det ser rigtig naturligt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak, var også virkelig glad for resultatet 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Maria.

  Jeg skal måske forbi i morgen. Skal man ha fjernet sin make-up hjemmefra eller har du make-up fjerner til rådighed også?

  Det er en super flot make-up de har lagt på dig, du ser rigtig smuk ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Jeg havde makeup på, da jeg mødte op derinde – og makeupartisten lagde bare ovenpå 🙂 Men de har både vådservietter og makeupfjerner derinde 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fantastisk ud!
  Er altså også helt vild med den skjorte, du har på 😉

  Camilla//Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Kære maria 🙂

  Jeg har fulgt din blog et par måneder nu, og synes den er meget inspirerende både mht mad og mode. Nu har jeg ik fulgt dig fra starten og har derfor lidt spørgsmål omkring dit arbejde og uddannelse, hvad laver du til daglig og hvilken uddannelse har du? Jeg spørger, fordi når du ligger noget frem omkring dit arbejde, så ligner det noget jeg rigtig gerne selv vil arbejde med.

  Det er bestemt ikke for at snage, bare til inspiration til min egen fremtid 🙂

  Mvh Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Lotte,
   Jeg er uddannet journalist og arbejder på ugebladet KIG IND 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Ok tak for svar 🙂 jeg skal også helt sikkert have noget med medier at gøre, enten i den ene eller anden form.

  Fortsat god dag!

  Mvh Lotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det var så lidt 🙂 Go’ dag til dig også 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Til Ecco Walk IN Style Award