Dagens outfit: Forår på en skuddag

Dagens outfit: And it was called yellow

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketCamo-parka fra Only, læderjakke under fra Topshop, tørklæde fra Black Lily, taske fra Balenciaga, solbriller fra RayBan (gave), halskæde fra H&M, strik fra Benetton, jeans fra Gina Tricot og wedges fra Mentor

Det er lidt variation over samme tema i dagens outfit – men jeg er altså bare helt vild med gul for tiden. Det er en farve, der gør mig glad 🙂 Nu skal jeg en anden ting, der gør mig glad, mine to søstre kommer nemlig over, og så skal vi lave mad sammen og se tøse-tv!

6 kommentarer

 • Skønt forårsoutfit og location 🙂

  http://www.fit4livin.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke Maria, synes simpelthen at du har den flotteste figur og så er den gule jo superfin til dig 🙂

  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak, hvor var det sødt sagt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lykke

  Farverige outfits klæder dig virkelig godt! Er meget misundelig, når jeg selv er typen der ender med at se 80’er agtig og ligbleg ud, når jeg forsøger mig med neonfarver 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Arj, jeg har nu også helt skandinavisk udseende kolleger, der bærer neon flot – så go for it 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Forår på en skuddag