YSL LUV

De sødeste gaver fra mine søstre

PhotobucketPhotobucketI går aftes var jeg – i anledning af min fødselsdag i tirsdags – ude at spise på Tony’s med mine tre søstre. Maden var god, og selskabet lige så godt – hvis ikke bedre 😉 Jeg fik nogle fine gaver, der lige var mig – men hvad kan man ellers forvente at få af sine søstre, som er dem, der kender en allerbedst i hele verden 🙂 Glitterstrømper i sølv og neon fra H&M, Choc Coated Liquorice fra Johan Bülow, mojitostøder, øjenskygge fra MAC og et fint smykke fra Line & Jo. Det er faktisk mit første smykke fra den populære duo – så nu er jeg en rigtig modeblogger, hehe 😉

Nu vil jeg nyde min latte grande med dobbeltshot, soja og karamelsirup (min favorit!), inden jeg skal ud ad døren igen til St. Patricks-dag hygge med hr. kæreste og venner. Go’ lørdag til alle!

10 kommentarer

 • Der er intet som at få gaver fra personer, der er virkelig tætte på en. De rammer stort set altid plet! Skønne gaver. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen, sikke nogle søde gaver 🙂
  http://www.copenhagencandy.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PP

  Hej igen,
  skrev for for nogen dage siden om du vidste det med chanels bronzer.
  jeg har fundet den, den er bare kommet i en lille “dåse” men ellers tak for hjælpen (:
  det er en super fed blog du har.
  Du min favorit blogger! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ah, tak for afklaring – godt at høre, at den stadig er til at finde 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine fine gaver! Og tillykke med i tirsdags (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke. Dejlige gaver 🙂
  Jeg har et spørgsmål til det mindst moderelaterede 😉 ved du hvor man kan købe en mojitostøder? Min bror skal nemlig også have en 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YSL LUV