Pharmacie-shopping

Gule, draperede skønheder

PhotobucketKjole med print fra Carven hos Nué og kjole fra Stine Goya

Om et par uger skal jeg til konfirmation i Jylland – perfekt mulighed for at shoppe ny kjole 🙂 Jeg har en virkelig fin, sort kjole i kikkerten, men det er jo lidt safe – så overvejer også noget mere farverigt og festligt. Disse to kjoler gør mig bare så glad, og jeg ville ikke blive mindre glad, hvis en af dem kom hjem og boede hos mig.

I snit minder de to kjoler ret meget om hinanden – så spørgsmålet er, om jeg skal vælge print eller gul – eller gå efter den sikre sorte?

(billeder fra de respektive webshops)

20 kommentarer

 • jeg stemmer for den gule..den vil helt sikkert klæde fantastisk når du er så mørk..
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SYnes den gule kjole er smadderflot – både til fint brug men også når man dresser den ned til hverdagsbrug. Plus jeg altid ender med at købe den “sikre” sorte, og mit skab bugner af sorte kjoler, så fremover vil jeg vælge den gule, det smitter af på ens humør, når man har en glad sommerfarve på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mit skab er nemlig også fyldt med sikkert sort, så måske man skulle hoppe på den gule!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stemmer helt klart for masser af farver 😉 Den gule fra Stine Goya er virkelig smuk, den anden er jeg egentlig ikke så vild med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg synes helt klart den med print. Det gule der er på er en flottere farve end gojas synes jeg. Printet og også virkelig fint. Hvertfald synes jeg ikke du skal vælge en sort. Jeg elsker når gadebilledet begynder at bære Prag af at foråret er over os og alle de fine farver dukker op! Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Printet er nemlig så smuk – og pænere i virkeligheden end på billeder… Sådan helt neon-ish 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sjovt, jeg har overvejet præcis samme kjole.. Skal også til konfirmation.. 🙂 Havde dog ikke set carven kjolen. Har en sort carven kjole med lignende drapering og lange ærmer i uld-mix, det ville nok være det logiske valg, meen.. Gul, sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Helt klart den gule stine goya. Den er utrolig flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DEN GULE FRA STINE GOYA! Hvor er den flot, åh……

  http://www.dressyoulater.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gul – du kan jo bære det 🙂 Jeg ville nok vælge den ensfarvede. Jeg tror der er flest stylingmuligheder i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, men jeg er nu heller ikke tøvende over for print 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er personligt helt vild med den gule Goya. Og så er prisen ikke helt hen i vejret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også et godt øje til dem. Er bare nødt til at prøve dem først. Ville godt prøve den gule fra Goya, ved du hvor man kan det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Nej, det ved jeg desværre ikke… Mit bud ville være at ringe rundt til forhandlerne, som du kan se på hendes hjemmeside 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pharmacie-shopping