Pakke

Dagens outfit: Mønstermiks

PhotobucketTop fra Only (gave), neongult bælte fra Pieces, bukser fra Custommade, sandaler fra H&M, net med batikprint fra Friis & Co. (gave) og taske fra 3.1 Phillip Lim

Et hurtigt outfit taget i et prøverum – jeg har ikke tid til det store photo shoot i dag, da jeg allerede er på vej ud af døren igen. Jeg skal i biografen og anmelde film med en kollega – utroligt hårdt arbejde 😉 Inden da nåede jeg lige ind i H&M for at bytte en ting for derefter at smutte i Nørgaard på Strøget og prøve et par bukser, som I måske kan ane nede i hjørnet 😉 Ja, jeg er ret meget til print – formåede endda at mikse en hel del af slagsen ind i mit oufit: Der er print på min top, mine bukser og på mit net. Hurra for print 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakke