Dagens outfit: Boyfriend-jeans

Dagens outfit: Vild med Wang

PhotobucketPhotobucketPhotobucketHalskæde fra H&M Divided, tee fra Acne, nederdel fra T by Alexander Wang, strømpebukser og sko fra H&M og taske fra Alexander Wang

Efter at have solgt godt ud i garderoben til Fashion Flea besluttede jeg mig for at investere i endnu en T by Alexander Wang-nederdel – mange af jer har allerede konstateret det i kommentarfeltet til det indlæg, hvor jeg overvejede at købe den: Man bliver totalt hooked på den nederdel 🙂  Jeg har købt nederdelen hos NAP, og der røg endnu en ting fra Hr. Wang med i kurven… Mere om det en anden god gang, men jer, der følger mig på Instagram, hvor jeg hedder modemedmere, ved allerede, hvad det er 😉

Halskæden er forresten et nyt køb – H&M kan bare det der med bling for tiden! Nu står den på dinner & drinks! Go’ weekend til alle 🙂

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Boyfriend-jeans