(gårs)Dagens outfit: Turist

(gårs)Dagens outfit: På med print

PhotobucketPhotobucketPhotobucketBikinitop fra H&M, top fra Stine Goya x Weekday, bælte fra Pieces, nederdel fra Bik Bok, sandaler fra ASOS, solbriller fra H&M x Lanvin og taske fra Balenciaga

Jeg har nydt det gode vejr i Barcelona – og jeg går ud fra, I har slikket sol hjemme i Danmark – så derfor har der været bomstille herinde på bloggen de seneste par dage 😉 Her har I dog et outfit fra i går, der var vores sidste dag i Barcelona. Det var virkelig, virkelig varmt dernede, så beklædningen blev holdt på et minimum 😉 De næste dage bliver der nok også lidt stille, da jeg vil nyde det dejlige vejr i DK, inden jeg skal tilbage på arbejde + jonglere en masse praktiske ting og møder i forbindelse med noget, som jeg forhåbentlig snart kan løfte sløret for 😉 Jeg vil dog prøve at få blogtempoet en smule op ved at vise nogle af købene fra min tur. Men nu står den altså på tid med hr. kæreste 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Turist