Dagens outfit: Jeans & sneaks

Dagens outfit: Fluff & caviar

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketStrik fra Designers Remix, jeans fra 5Units (gave), støvler fra Zara, halskæde fra Weekday (gave), taske fra Alexander Wang.

Er just returneret fra et fint event med det engelske neglelak-brand Ciaté, der nok er mest kendt for deres caviar-manicure, hvor små perler – der ligner lækkert krymmel – bliver strøet på neglene. Jeg fik lakeret mine negle med en flot bordeaux/bærfarvet/lilla-pink lak og så strøet sølv og pink krymmel på ringfingeren. Så fint 🙂

Der kommer et separat indlæg om eventet, for dette indlæg skal handle om mit outfit. Jeg havde min alt for rare strik fra Designers Remix på, og jeg ville ønske, jeg kunne have den på hver dag 🙂 Støvlerne har I vist heller ikke set før, men det er et Barcelona-køb.

Nu skal jeg tilbage til flyttekasserne, for de sidste ting skal pakkes, inden flyttebilen kommer lørdag. Kig dog endelig forbi i morgen, hvor der er en cool konkurrence – og så har jeg endda fået filmet fem favoritter, så den kan I glæde jer til, for den kommer på bloggen søndag – better late than never 😉

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Jeans & sneaks