Dagens outfit: Lille-Torsdag

(lør)Dagens outfit: Halloween!

PhotobucketPhotobucketJeg har været aaalt for stille her på bloggen over weekenden, men det er fordi, jeg har brugt weekenden på at forberede mig til og komme mig over vores årlige Halloween-fest, der er ved at udvikle sig til noget af et tilløbsstykke – man skal jo lige altid overgå sig selv, ik’? 😉

Her ser I min udklædning… Og hvis I ikke kan se, hvad jeg skal forestille at være, så kan jeg sige, at det er en pose jelly beans – komplet med varedeklaration og det hele 🙂 Det var ikke et videre praktisk kostume, når jeg skulle sidde ned eller på toilettet, men det var besværet værd 😉 Og senere udviklede mit kostume sig til en festlig ballondans. Win-win! 🙂

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Lille-Torsdag