Dagens outfit: Keep calm and...

Dagens outfit: Vinterpalme

PhotobucketPhotobucketPhotobucketJakke fra H&M Trend, skjorte fra Ganni, nederdel fra T by Alexander Wang, sko fra New Balance og taske fra Boyy

Så fik jeg endelig fingre i palmeskjorten fra Ganni 🙂 Den er ret så populær, så den måtte bestilles hele vejen fra Odense i størrelse xs – der må være andre petit piger derude, der er glade for palmer 🙂 Jeg glæder mig til at bruge den til sommer i en gang mønstermiks, men starter stille ud i vinterkulden med at matche med noget sort, hvid og gråt 😉

Og nej, jeg går ikke med sneakers uden for i snevejret, jeg cykler til og fra arbejde i mine gigantiske vinterstøvler fra Pajar, og så skifter jeg til sneakers, når jeg er inde i varmen 😉

8 kommentarer

 • Den skjorte er SÅ fantastisk! Skønt med lidt farver – man bliver jo helt i forårshumør:)

  SMil Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Mange tak! Jeg bliver også glad af den 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe pigerne inde i Odense butikken er også bare super gode til at gætte de items der bliver hot af hver kollektion. De havde også et kæmpe lager af den gule/blomsteret kjole som både Emily og jeg har. Og de fortalte at de endda havde haft flere end KBH, fordi de havde forudset at den ville blive populær og havde derfor bestilt et extra stort parti. Så ros til pigerne derinde fra!

  Og suk til skjorten… drømmer selv om kjolen i samme print. Perfekt sommerkjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Det lyder som om, de er go’e til indkøb i Odense 😉 Og jeg drømmer også om kjolen!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har købt bukserne med palmeprint – men jeg synes dog de er lige kolde nok endnu… iiiih, hvor jeg vil jeg gerne snart have dem på! (og så overvejer jeg også om skjorten skal hjem til mig og bo også….)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Keep calm and...