Go' påske

Beautiful Brush

 photo brushstinegoya.gifÅh, selvom butikkerne har lukket her i påsken, så har netbutikkerne det ikke – og jeg er fristet! Især af Brush-kjolen fra Stine Goya, som jeg sidste sæson savlede over i gul. Der er SÅ smukt et print på den sort/hvide, og den pink er da perfekt til de to bryllupper, jeg skal til her til sommer. Which one to choose?

12 kommentarer

 • du vil se fantastisk ud i den pink!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret vild med den lyserøde, sys den er så fin
  og hvor flot bliver den ikke lige, men en solbrun hud? 🙂

  xx nana http://chiclightning.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Personligt fungerer jeg slet ikke i pink, men den kunne være helt fantastisk til dig!! Og så må den printede version gerne flytte ind hos mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Av de er flotte – minder lidt i snit (med de der drapperinger, hvis man kalder det det) om en du har i forvejen Ik? – den fra carven (i gul) – den var i hvert fald rigtig flot, så tror også en af af de her vil være flotte – den pink vil være rigtig flot til sommerbryllup:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Den minder nemlig lidt om den jeg har fra Carven – men jeg elsker også bare det snit!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er utroligt, hvor stor forskel farve og print kan gøre – det er nærmest to forskellige kjoler. Et argument for at købe begge. 🙂 Jeg ville selv vælge den sort-hvide, da jeg tror den er mest anvendelig og nemmere kan dresses ned. Snittet ser meget klædeligt ud, så jeg er fristet. Til gengæld vil jeg sige, at med to bryllupper på vej ville jeg nok vælge kjolen i pink, hvis det var mig. Den pink model er i øvrigt så skønt forårsagtig/sommerlig, at jeg måske alligevel ville overrule al fornuft og vælge den under alle omstændigheder. Glæder mig til at se dig i en af dem på et tidspunkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret: De har hvert sit udtryk – og jeg er også svært fristet til at købe begge. Men hel billige er de jo ikke…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde nok købt dem begge, hvis pengene var til det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' påske