Detaljer

Couchsurfing

 photo sofa_4.jpg photo sofa_3.jpg photo sofa_2.jpg photo sofa_1.jpg photo sofa_5.jpg
Efter at have surfet noget nær ved 200 sider igennem på Den Blå Avis, lykkedes det endelig for hr. kæreste at finde en sofa, som både han og jeg kunne godtage – og så er der endda en matchende lænestol også 🙂 Jeg har selvfølgelig trawlet gennem Pinterest for at finde inspiration til, hvordan vores fine, grå sofa kan peppes op med pyntepuder, billeder og nips 🙂 Jeg er især ret lun på at få en billedhylde op, så der løbende kan skiftes ud i, hvad der bliver “udstillet” over sofaen. Og sådan en kasse med hjul til en plante kunne også være ret cool!

Hvordan har I indrettet jeres sofahjørne?

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer