Orange obsession

Søndagssang: Icona Pop – I Love It

icona popKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Ups! Så fik jeg holdt lidt mere blogfri, end jeg lige kunne tænke mig! Jeg har brugt ugen på at passe mine svigerforældres kat, og det har betydet, at jeg har ligget og slikket sol i deres baghave hver dag efter arbejde. Hårdt arbejde 😉 Nu er jeg dog tilbage i min lejlighed, som trænger til et ordentlig overhaling, så jeg har lige sat vask nummer to over, taget opvasken, og nu skal jeg tage mig sammen til at støvsuge – og så skal jeg da ud i det skønne vejr 😉

Næste uge ser dog lidt mere overskuelig ud, hvad angår aftaler i kalenderen, så der er jeg forhåbentlig lidt mere aktiv herinde, når ikke det gode vejr lokker alt for meget 😉 Ha’ en rigtig go’ søndag, skønne læsere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Orange obsession