Mode Med Mere fylder 6 år!

Dagens outfit: Pink leopard

 photo outfit_221013_1.jpg photo outfit_221013_2.jpg photo outfit_221013_3.jpgKjole fra Sparkz (gave), strik fra Benetton, støvletter fra Gina Tricot, taske fra 3.1 Phillip Lim

Jeg elsker kjoler, og det gode ved dem er, at man kan sætte en trøje til, og så fungerer den som nederdel – eller man kan omvendt tage en nederdel på, og vupti!, så er den forvandlet til en top! Her har jeg fx smidt min elskede pink Benetton-strik over min alt for cool kjole fra Sparkz, og jeg synes nu, det blev et meget cool look – især med kraven, der lige titter op 🙂

Nu vil jeg smutte igen, for vi skal have burgere til aftensmad. Mmm, smeltet ost 🙂

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mode Med Mere fylder 6 år!