Pink wool scarf from FWSS

Dagens outfit: Post-storm i strik

 photo outfit_291013_1.jpgStrik fra H&M Trend, jeans fra 5 Units, støvler fra Selected Femme og taske fra Becksöndergaard (gave)

Jeg håber, de fleste af jer kom helskindet gennem stormvejret i går? Da stormen var på sit højeste prøvede jeg at komme til Frederiksberg med en veninde, da vi sammen har meldt os til et indisk madlavningskursus, men på Rådhuspladsen måtte vi give fortabt, efter alt for mange overfyldte 6A-busser var kørt forbi næsen af os, og det var ganske umuligt at få en taxa. Men i dag fik vi så en mail om, at underviseren heller ikke nåede frem, så vi får heldigvis en erstatningstime, så de 400 kroner ikke er smidt ud af vinduet 😉

Andre, der blev forhindret i at komme frem/hjem under stormen?

8 kommentarer

 • Den strik er jo perfekt til sådan en efter-stormen-dag!
  Og held i uheld at underviseren heller ikke nåede frem. Det lyder ellers vildt spændende med et indisk madlavningskursus! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Maria
  Kan man mon stadig få den strik i H&M? Eller er det en ældre sag? For den er godt nok pæn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Stine,
   Jeg købte den sidste år, så mit bedste bud er at gå på jagt på TS eller eBay 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt outfit! Jeg elsker kombinationen af den oversize strik og et par skinny jeans.
  Personligt var jeg indendøre under hele stormen i forgårs, men det var til gengæld noget af et syn der mødte mig i går, da jeg vovede mig ud! Væltede træer trukket op med rode, knækkede grene, tagsten overalt. Hold da op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ville også ønske, at jeg var blevet indenfor 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Må jeg spørger hvilken størrelse, du strik er i? Jeg er nemlig på jagt efter den og har fundet den i en str. 34, men er bange for om den bliver for lille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Hej Louise
   Jeg har den i en str. 34 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink wool scarf from FWSS