Neon Knit

Wok i dag – væk i dag

 photo wok-roedkarry-peanutbutter.jpgJeg er altid på jagt efter lækre hverdagsretter, der kan smækkes sammen uden det store besvær. Ellers føler jeg tit, at jeg cykler rundt i de samme 5-6 retter, og det er jo ikke sjovt i længden, vel?

I går lavede jeg denne lækre wokret til aftensmad, og den er SÅ lækker! Saucen er en kombination af rød karry, peanutbutter og kokosmælk, og den er spicy og virkelig lækker og fyldig i smagen.

Jeg har fundet opskriften hos Mediterrasian – en genial blog med opskrifter fra middelhavskøkkenet og det asiatiske køkken. I opskriften er der brugt squash og rød peberfrugt som grøntsager, men I kan bruge det, I nu har liggende. Jeg havde lidt champignon og babymajs liggende, så det røg også med. Og så toppede jeg lige retten af med en håndfuld hakkede peanuts for at give tekstur og fremhæve den lækre jordnøddesmag.

Hvis I som mig ikke kan få nok asiatisk mad, så har jeg samlet en del opskrifter HER og HER 🙂

Har I nogen lækre og nemme hverdagsretter, I synes, jeg skal give mig i kast med?

4 kommentarer

 • Det ser virkelig lækkert ud – jeg er SÅ dårlig til at finde på hvad jeg skal putte i wok retterne, men det her er virkelig god inspiration 🙂

  http://www.neverysblog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Så er det bare om at komme i gang med wokken 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Tusind tak for at du har delt denne opskrift! Jeg lavede den til middag her til aften, og det blev så lækkert at min thailandske svigermor ville have knebet en tåre af stolthed, hvis hun havde været her. Hurra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Er glad for, at det var et hit 🙂 Må også snart lave retten igen, den er jo så lækker og nem at lave 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neon Knit