Dagens outfit: Diamonds & Leather

Dagens outfit: Bidt af strik

 photo outfit_200314_1.jpg photo outfit_200314_2.jpgJakke fra H&M, tee fra Acne, nederdel fra H&M, støvler fra Selected Femme, taske fra 3.1 Phillip Lim. Ringe fra Julie Sandlau x Pieces og Carré og ur fra Dedegumo.

I går nåede jeg sørme ikke at blogge… Var til et event med Rønsbøl Skincare efter arbejde, hvor selveste Christiane Schaumburg-Mülller O’Connor fortalte om at have børneeksem som voksen – det, syntes jeg, var super interessant, da jeg selv døjer med atopisk eksem. Glæder mig til at fortælle mere om de produkter fra Rønsbøl, som jeg har selv har testet, i et andet indlæg 😉

Dette indlæg skal nemlig handle om dagens outfit. Cardiganen/jakken er ny; jeg kunne slet ikke stå for den lidt hjemmestrikkede struktur og de rå kæder – tror, den bliver et forårshit 🙂 Meget apropos strikket cardigan, så vil jeg smutte igen, for jeg er ved at lægge sidste hånd på en fin cardigan, som jeg har strikket til min niece. Det forklarer nok også det lidt lave bloggerblus: Vil hellere strikke end blogge pt. 🙂

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Diamonds & Leather