Sponseret indlæg: Vind kaffe fra Carte Noire

Dagens outfit: Knap så sommerligt

 photo outfit_230614_1.jpg photo outfit_230614_2.jpgKjole fra Karl Lagerfeld, halskæde fra H&M, cardigan fra Selected Femme, taske fra Boyy, sneakers fra Nike

Strømpebukser og strik – ikke lige det mest sommerlige og Skt. Hans’ede, men ikke desto mindre det, jeg hoppede i i dag. Nu vil jeg krydse fingre for, at vejret holder, så Skt. Hans-aften i kolinihave og ved Amager Strandpark ikke bliver alt for kold og våd! Hvad har I af planer denne Skt. Hans?

2 kommentarer

 • Rebekka

  Øj en fin kjole!!

  Jeg synes din stil er ret inspirerende – du inspirerer mig til at kaste mig ud i lidt mere farve og prints – og mønstermiks 🙂 Det er fedt, når man (som jeg) godt kan hænge lige rigeligt fast i gråt og sort. Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak, Rebekka! Hvor var det sødt sagt 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponseret indlæg: Vind kaffe fra Carte Noire