Top of the list...

Dagens outfit: Palmer, palmer, palmer

 photo outfit_240614_1.jpgKimono og bukser fra H&M, bælte fra Topshop, top fra Vero Moda, taske fra Boyy og sandaler fra S//Bar

Jeg håber, I havde en go Stk. Hans-aften? Det havde jeg, omend det ikke gik så vildt for sig, da jeg jo trods alt skulle op på arbejde dagen efter. Jeg tror nu alligevel, at det ene glas rødvin, jeg fik, var mere end rigeligt – det ligner jo nærmest, at jeg står op og sover her på billedet 😉 Heldigvis ligger aftensmaden klar i køleskabet, så det skal bare varmes – trætte nutids-Maria er meget glad for, at fortids-Maria har lavet rigeligt med mad, så der er rester 😉

>>> Husk at deltage i Carte Noire-konkurrencen, hvor du kan vinde en lækker kaffepakke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top of the list...