Dagens outfit: Seen it before

Sponseret indlæg: Carte Noire-vindere

 photo cartenoire-vinder.jpg photo cartenoire-vinder-1.jpg[Dette indlæg er sponseret af Carte Noire]

1000 tak til alle jer, der deltog i Carte Noire-konkurrencen – der er så mange fine svar, der på mest oplagt vis illustrerer, at kaffe er lækkert, opkvikkende, hyggeligt og ikke mindst en social ting 🙂 I får lige et billede af en af mine yndlingskaffestunder: Sidste weekend kom mine søstre nemlig på besøg og kreerede denne superlækre sommerroulade med masser af flødeskum og danske jordbær. Den blev selvfølgelig nydt med en kop kaffe 🙂

Jeg har trukket fem vindere, og de er:

Camilla K: Det er for mig mere et spørgsmål om det tidspunkt, hvor jeg er sammen med gode venner/familie fremfor tidspunktet på dagen. Kaffe = hygge 🙂 Hvis jeg dog skal vælge, må det blive på det der kritiske tidspunkt midt på dagen, når man er på arbejde. Der er det jo virkelig guld værd!

Line M: For mig smager kaffe bedst, når jeg efter en lang arbejdsdag kommer hjem og smider benene op i sofaen med en kop kaffe i hånden, gerne mens jeg arbejder lidt mere ved computeren.

Lillian: Min allerbedste kop: Når jeg kommer hjem fra jobbet, huset er tomt, og jeg har en ledig stund til at nyde, koble af og tænke på ingenting, inden hverdagen igen banker på når koppen er tom 🙂

Josephine: For mig smager kaffe allerbedst, når det er brygget på min Nespresso-maskine, gerne med et lille pift karamelsirup, serveret i min elskede Royal Copenhagen termokop og så gerne en søndag morgen ude på terassen i solen. Det smager 100 procent bedre, hvis min kæreste drikker det sammen med mig (hvilket han oftest gør) og endnu bedre, hvis han har lavet kaffen til mig… Argh, de skønne weekender 🙂 Krydser fingre!

Ida: Den bedste (og eneste) kop kaffe på dagen er om eftermiddagen, når jeg har puttet min lille datter, og jeg sniger mig til et velfortjent hvil og lader op til den sidste del af dagen.

Alle sammen fine kaffeøjeblikke, som vi nok kan identificere os med 😉 Jeg har sendt vinderne en mail, som I gerne må svare på 🙂

[Dette indlæg er sponseret af Carte Noire]

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Seen it before