(gårs)Dagens outfit: Nyt sæt

Sponseret indlæg: Kaffekapsler fra Carte Noire

 photo cartenoire_1.jpg[Dette indlæg er sponseret af Carte Noire]

Her i husstanden, er det kun mig, der drikker kaffe, og derfor er en Nespresso-maskine perfekt, til når kaffetrangen melder sig – og det gør den tit 😉

Jeg har fået fornøjelsen af at teste kaffekapsler fra det franske kaffemærke Carte Noire, der laver kaffekapsler, som er kompatible med Nespressos maskiner – og de er virkelig gode! Kapslerne fås i fire intensiteter, så der er noget for alle – uanset om man foretrækker den helt stærke kaffe eller en mere mild variant.

Kapslerne er pakket ind i en lille foliepakke, og når man åbner dem, breder der sig den lifligste duft af lækker kaffe, og jeg har faktisk taget mig selv i at stå og snuse ned i de små foliepakker, fordi jeg ELSKER duften af kaffe – en oplevelse man bestemt ikke får med de originale Nespresso-kapsler 😉 Derudover kan Carte Noires kapsler fås i supermarkedet, hvilket bestemt er et plus, da jeg sjældent har tid til at nå forbi Nespresso-butikken, og når jeg endelig har, så er der altid 100 numre foran mig i køen!

Jeg har testet kapslerne som ren espresso og som latte, og de smager godt på begge måder – næste gang tror jeg, at jeg fyrer en kapsel af på en vietnamesisk iskaffe 🙂

Stay tuned, for senere på ugen kommer der en konkurrence, hvor I kan vinde en lækker kaffepakke fra Carte Noire 🙂

[Dette indlæg er sponseret af Carte Noire]

4 kommentarer

 • Åhh hvor ser det lækkert ud! Elsker også selv kaffe! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Er de billigere end Nespressos egne kapsler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   En pakke Carte Noire med 10 kapsler har en vejl pris på 29,95 kr., så alt efter hvilke kapsler, du plejer at købe, er det en smule billigere 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Nyt sæt