Dagens outfit: Silky Nude

(gårs)Dagens outfits: From day to drinks to dinner

 photo outfit_040714_3.jpgCardigan fra Ganni, top fra Vero Moda, nederdel fra Zara, sandaler fra Miu Miu og taske fra Boyy

Det der med at klæde om til middag er ikke noget jeg praktiserer, men i går blev det til en del outfits – bare fordi 😉 I dagtimerne stod den på dette outfit, og til drinks på Bryggen blev det til lidt pink palmer.

Efter drinks tog hr. kæreste og jeg til stranden for at spise pizza og nyde solnedgangen, så jeg nåede lige hjem for at skifte, da det blæste ret meget ved stranden. Tre outfits på én dag, jeg kan li’ konceptet 🙂 Nu vil jeg smutte igen – skal grille på Nørrebro!

 photo outfit_040714_4.jpgCardigan fra Custommade, top fra Vero Moda, bukser syet i Vietnam, pung fra Alexander Wang og sandaler fra Birkenstock

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Silky Nude