Dagens outfit: Mandag

The Notebook

 photo sloane-stationary.jpgNotesbøger fra Sloane Stationary

I London faldt jeg over disse fine notesbøger i Fortnum & Mason, og hvis det ikke var fordi, de var liiidt for dyre, og jeg ikke allerede havde shoppet aaalt for meget, så var de klart røget med hjem. Jeg bruger en notesblok hver dag, men det er bare sådan en kedelig standardversion med spiralryg, som jeg henter i kopirummet på job, så det ville altså være lidt sejere at opgradere til denne 😉 Evil genius-notebogen ville være perfekt til hr. kæreste, hvis han da nogensinde går med til at bruge andet end good old Moleskin… Man kan btw også customize sin helt egen notesbog. Hvad skulle der stå på din?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Mandag