Planter i mit hjem

Which Stan Smith?

stan-smith-3Hvide med rosa snørebånd // Sorte med leopard // Hvide med neongule detaljer

Jeg har før savlet over de hvide/neogule Stan Smiths, men mens jeg overvejede, om de skulle hjem at bo hos mig eller ej, så er der i mellemtiden kommet mange andre fine Stan Smith-bud på banen. Ja, det skal jo ikke være nemt #firstworldproblems 😉 Skal det være de sorte med leopard, jeg har jo noget med leopardprintet fodtøj, eller skal det være de hvide med rosa snørebånd, der er lidt mere forårs/sommervenlige? Eller skal jeg holde mig til de hvide/neongule, som jeg oprindeligt faldt for?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • De øverste par er jo perfektion, så flotte! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Synes de neongule er så meget dig 🙂
  Men dem med de rosa snørebånd er virkelig også fine.
  Sort synes jeg bliver for “bombastisk” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Du har helt ret i, at de neongule er meget mig 🙂 Men ja, de hvide er også fine!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planter i mit hjem