Video: Min bryn-rutine

Dobbelt op

 photo doubleended_1.jpg photo doubleended_2.jpgØverst og ned: Duopensel fra Urban Decay, følger med Naked3-paletten // Large Synthetic Duo Brush fra Anastasia // RiRi Hearts MAC Double Ended 217/239 SE Brush er desværre limited edition, men du kan købe 217 og 239 separat // Eyeliner Smudge Brush fra Sephora // Smokey-wide brush fra Essence of Beauty har jeg købt på eBay for maaange år siden, men jeg kan desværre ikke finde den nu 🙁

Jeg ææælsker makeup-pensler og især 2-i-1 pensler har en helt særlig plads i mit penselelskende hjerte. De er oplagte at rejse med, og den helt perfekt sammensatte pensel gør det bare nemmere at lægge makeup, da benarbejdet med at vælge den rette pensel til den rette opgave ligesom er gjort for dig 😉

Ovenover ser I mine favoritter. Og ja, de er alle til øjnene. Har dog et godt øje til denne fra Stila – er lidt besat af contouringpensler for tiden 😉 Regner med at filme en video med mine yndlingspensler, så stay tuned 😉

 photo doubleended_3.jpg1. Eyes To Kill Eyeshaper Applikator fra Giorgio Armani // 2. Duo Brushes Applicator & Crease Brush fra Nilens Jord // 3. Cheek & Contour Brush No. 25 // 4. Revlon Double Ended Smokey Eye Brush fra Revlon // 5. Custom Contour Brush fra Stila // 6. Duo Foundation Applicator fra Flormar // 7. Naked Flushed Double Ended Brush fra Urban Decay // 8. Eye Liner & Smudge Brush fra Lily Lolo // 9. Double-Ended Precision Brush fra Bare Minerals

Dette indlæg indeholder affiliate-links

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Min bryn-rutine