Pretty pastel

Supernemt smokey eye

 photo loreal-smokissime.jpgSelv om jeg elsker mit lille morgenritual med at lægge makeup, så er det ikke lige hver dag, jeg har tid til at jonglere med tre slags øjenskygger og blendingpensler. Derfor er jeg superglad for disse nye, små sticks fra L’Oréal Paris, der er en slags pudderøjenskygge på eyelinerform. Den gør det SÅ nemt at påføre øjenskygge!

Farven sidder i låget, og man påfører øjenskyggen med en stor skumapplikator. Man lægger så bare en tyk streg langs øverste og nederste vippekant og blender det ud med en finger eller pensel. Voila! Så er der fine øjne. Sara har demonstreret det ret så fint i en video HER.

Super Liner Smokissime fås i tre farver – “Black Smoke”, “Taupe Smoke” og “Brown Smoke” – og de får alle et thumbs up herfra 🙂 De kan købes HER.

6 kommentarer

  • Den er jo genial! Jeg har lyst til at købe alle farverne med det samme. Hej, lufthavnsshopping. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Jeg får også lyst til at prøve, men jeg har bare så mange øjenskygger i forvejen og er allerede glad for naked2 paletten og min palette fra Mac.. Det er svært at slå favoritterne af pinden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • modemedmere

      Jeg er også stadig glad for mine andre øjenskygger 😉 Disse er bare gode til de dage, hvor der ikke er tid til det helt store 🙂
      /Maria

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med L’oreals Super Liners!

    http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty pastel