Missoni-ish bikinis @ Nelly

(gårs)Dagens outfit: A little lace

 photo outfit_040515_1.jpgStrik fra COS, blondetop fra Vero Moda, jeans fra H&M, sneakers fra Adidas, strømper fra & Other Stories, taske fra Gucci

Denne blondetop fra Vero Moda er jeg virkelig glad for, og jeg fortryder lidt, at jeg ikke købte den i flere farver. I år har de lavet en mere tank top-agtig version, og den er bare ikke helt rigtig… Jeg har haft kig på Custommades klassiske silketoppe, men de har ikke blonder forneden, og jeg kan godt li’, når blonderne kan titte lidt ud under en top. Kan I anbefale pæne toppe med blonder forneden?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

 • Julie

  ja Day har en god en. Fås ved Bootz. Ellers søg på “Day vidar”, det er en basis top og rigtig ok kvalitet og billig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Tak for super tip! Må lige smutte ind og prøve dem en dag 🙂
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en fra Rosemunde, som jeg knuselsker og aldrig når at lægge på plads i garderobeskabet efter en tur i vaskemaskine. Den ryger på med det samme, den er ren igen 🙂

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Missoni-ish bikinis @ Nelly