Blowing the budget

(gårs)Dagens outfit: Minus bare ben

 photo outfit_220615_1.jpg photo outfit_220615_2.jpgSolbriller fra Miu Miu, jakke og kjole fra H&M, taske fra Boyy, sko fra Aldo

Hvis jeg ikke var sådan en frossenpind, så var dette look helt klart blevet luftet uden strømpebukser – jeg skal jo vise min USA-tan frem 😉 – men da det regnede noget så miserabelt, da jeg skulle cykle på arbejde (og så endda på en mandag, suk), så blev det til et par strømpebukser… Men altså, det kan stadig godt nå at blive sommer, så skal vi ikke bare satse på, at der bliver rig mulighed for bare ben fremover 😉

2 kommentarer

 • Amen ja, hvor er det miserabelt det her vejr. Jeg er også lige kommet hjem fra Tyrkiet og min tan-line er jo alligevel forsvundet igen. Men sikke en fin kjole det er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Ja, det er irriterende, at man ikke kan vise sin tan frem 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blowing the budget