Chanel-ish

New from ASOS

 photo asos-buy-aug2015_1_1.jpg photo asos-buy-aug2015_2.jpgBukser // Sko // Nederdel

Så jeg lokkede mig selv i fordærv med de der leopardprikkede sko… Og inden jeg gik til kassen, skulle jeg da også liiige surfe gennem udsalgssektionen, og der skete altså lidt ulykker 😉 Seriøst, er der nogen EVER, der kun har shoppet en enkelt ting hos ASOS – ryger der ikke altid lige en ting eller to mere i kurven inden betaling?!

Så udover skoene klikkede jeg disse bukser med. De er nedsat med 50 procent, og jeg kunne ikke modstå det fine blomsterprint. Med den mørke bund og blomsterne i rosa nuancer er de perfekte til både nu og senere på efteråret. De minder lidt om dette par bukser, som jeg går rigtig meget med.

Og så er der nederdelen… Den er neon, den er leoparprikket, den er klokkeformet. Dvs. et rent kinderæg for mig. Og så var den sygt meget nedsat, så det nærmest var en foræring. Den er MEGET neon (som i at jeg kommer til at ligne en trafikkegle), men nu må vi se, hvordan jeg får den stylet 😉

Hvad var der i din seneste ASOS-ordre?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel-ish