(gårs)Dagens outfit: Grøn strik

Søndagssang: Ryan Adams – This Love

john cenaKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Sidste uge udtrykte jeg min begejstring over, at Ryan Adams udgav et Taylor Swift-coveralbum, og nu har jeg så haft en uge til at gennemlytte det – og JEG ELSKER DET! Om mandagen, på udgivelsesdagen, hørte jeg seriøst albummet på repeat mindst fem gange, og jeg har i hvert fald hørt det en gang om dagen siden da 😉 “This Love” er klart min favorit, så fint og rørende et nummer – og så taler det altså bare til romantikeren i mig 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(gårs)Dagens outfit: Grøn strik