Pretty party top

Søndagssang: Jeff Buckley – Lover, You Should’ve Come Over

jeff buckley graceKlik på billedet for at høre denne uges søndagssang

Jeg proklamerede jo for nylig, at jeg havde fundet guitaren frem igen, og selv om jeg ingen Alice Kristiansen er (seriøst, tjek hendes blærede coversange på YouTube!), så nyder jeg at sidde og spille og synge igen! Jeg har da lært at spille lidt nyere sange såsom Adeles “Hello” og Taylor Swifts “Wildest Dreams”, men det er nu de gamle klassikere, som jeg spillede, da jeg var yngre (ok, der følte jeg mig seriøst gammel!), der stadig hitter. Deriblandt denne fantastiske sang af Jeff Buckley – man kan jo ikke andet end at krænge sin sjæl ud, når man spiller den sang 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pretty party top