Luksus vs. budget: Faux Faye

Dagens outfit: Blue spring

 photo outfit_170316_3.jpg photo outfit_170316_1.jpg photo outfit_170316_2.jpgJakke fra Vero Moda, tee fra DAY, halskæde fra Jane Kønig, jeans fra H&M, hårbånd fra H&M, taske fra Benetton, sko fra Adidas

Jeg kunne ikke stå for denne fine jakke, som jeg fandt til halv pris den anden dag. Jakkens mønster er SÅ flot, og den klare blå farve kan ikke gøre andet end at løfte humøret. Vero Moda er bare et af de steder, hvor jeg personligt altid finder fine sager til en god pris  – har også set mig lun på denne jakke (adlink), for jeg mangler jo jakker. Eller noget…

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luksus vs. budget: Faux Faye