Love Lovechild!

Godt dækket ind

 photo fave-concealers.jpg
Indeholder adlinks: Laura Mercier Secret Camouflage // Make Up For Ever Ultra HD Concealer // Rimmel Wake Me Up Concealer // MAC Pro Longwear Concealer // Urban Decay Naked Skin Concealer

Jeg har altid betegnet mig selv som værende en foundation-junkie, men nu når jeg tænker mig om, så kan jeg nørde concealers i samme grad. Jeg vil have god dækning, naturlig finish, lækre konsistenser og god holdbarhed – og ovenstående lever op til alle kriterier. Make Up For Ever og Rimmel er bedst til under øjnene, hvis I spørger mig, mens Laura Mercier, Urban Decay og MAC er helt formidable til rødmen og urenheder.

Har du en concealer, du vil anbefale?

Dette indlæg indeholder affiliate-links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love Lovechild!