Søndagssang: Edward Sharpe & the Magnetic Zeros - Home

Laura Mercier is back!

PhotobucketDa Sara for nylig skrev på Twitter, at makeup- og hudplejemærket Laura Mercier var tilbage i Danmark, var det kun et spørgsmål om tid, før jeg selv valfartede til Helle Thorup i Gothersgade, der er eneforhandler af mærket. Jeg er helt vild med brandet, der især er kendt for lækre primers og den bedste farvede dagcreme på markedet – og jeg læste lige hos Charlotte, at sidstnævnte er den mest solgte tinted moisturizer i USA!

Jeg er også fan af den farvede dagcreme, og har blogget om den før. Billedet er faktisk ret repræsentativt for mit forhold til Laura Mercier: Øjenskyggepaletten fik jeg hos min tid hos ALT for damerne, da man stadig kunne få Laura Mercier i Danmark (mener, det var i Illum i sin tid), den farvede dagcreme købte jeg i London sidste sommer, da man ikke kunne få LM i DK mere, og seneste tilføjelse er Secret Camoflage Concealer, som jeg købte i sidste uge. Det er den concealer, som Lisa Eldrigde altid bruger i sine videoer, så den MÅ jeg prøve.

Er der andre Laura Mercier-fans derude: Hvad kan I anbefale, man skal prøve?

8 kommentarer

 • Emilie HG

  Det lyder lækkert! Hvad koster sådan en tinted moisturizer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, de laver rigtig lækre produkter! F.eks. bruger jeg Tightline Cake Eye Liner i Black Ebony ved øverste vippekant hver dag. Det giver indtrykket af de fineste, mest fyldige vipper allerede inden mascaraen er lagt. Sådan noget hvor man VIRKELIG ser en forskel. Det er bestemt et af de produkter jeg aldrig slipper igen. Så ja, jeg er uden tvivl en Laura Mercier-fan! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   Årh, jeg vil også vildt gerne prøve Cake Eye Liner!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har selv Secret Camouflage og for sådan en som mig, med tendens til udbrud og pigmentpletter, så er den uundværlig! Jeg prøvede også en under eye concealer, da jeg var i London sidst, og det er det næste jeg skal prøve fra LM.
  Ved du om de også har LM hos Helle Thorup i Århus?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • modemedmere

   De får det vist snart i Århus, så hold øje 😉
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Edward Sharpe & the Magnetic Zeros - Home